Region Stavanger inviterte til lansering av den nye innsalgsfilmen for Siddis Center i anledning Aquanext messen tirsdag 11.juni 2024. I salen var samarbeidspartnere, aktører fra området og deltagere i Region Stavangers ambassadørnettverk. Filmen er et resultat av et godt og langt samarbeid med Stavanger kommune og aktørene på området.

Bransjetreffet fant sted på Clarion Hotel Energy, hvor vi hadde gleden av å ønske samarbeidspartnere, medlemmer og ambassadører velkommen til frokost og filmpremiere. Stemningen var på topp allerede fra morgenen av, med forventninger i luften.

Siddis CenterSamarbeidsprosjekt mellom kommune og aktører

Siddis Center som felles merkevare og felles markedsmateriell, ofte referert til som Forum-området, har vært et samarbeidsprosjekt mellom Stavanger Kommune, og Region Stavanger, med sistnevnte som fasilitator mellom alle de involverte aktørene på området. For å bedre informasjonen og forståelsen om det samlede området overfor kunder som ønsker å arrangere sine konferanser, utstillinger eller idrettsarrangement i Stavanger, har ett av tiltakene vært å opprette en felles nettside, http://www.Siddiscenter.no . Denne nettsiden gjør det enkelt for arrangører å få oversikt over alle arenaene og fasilitetene på området, noe som bidrar til en mer effektiv planleggingsprosess. Nå har vi kommet et steg videre og lansert en salgsfilm for det som er regionens største idretts- og kongressenter, og som vil komme hele Stavanger-regionen til gode. Prosjektet har samlet aktørene på området med felles møter, samlinger og gjennom utvikling av felles materiell.

Close to you – Siddis Center filmpremiere

På scenen for å introdusere reklamefilmen (f.v) Ole Unger Weierholt og Michelle Milas

Hovedmålet med treffet var lansering av den nye innsalgsfilmen for Kongress-og idrettsområdet Siddis Center. En film som viser hvordan tomme venues fylles med liv, kunnskap og engasjement, og skreddersys til kundenes preferanser. Filmen fremhever hvilke muligheter som ikke bare finnes på Siddis Center, men hvordan hele regionen tilrettelegger for alt fra store eventer til små viktige øyeblikk. Nærheten til naturen, byene og verden er noe som spiller en sentral rolle i filmen for å illustrere Stavanger sin tilgjengelighet for internasjonale kunder. Fabel Media har levert innhold og produksjon til filmen.

Fornøyde med den nye reklamefilmen for Siddis Center

Responsen var overveldende positiv under premieren, hvor deltakere ble rørt og begeistret over resultatet. Vi er stolte av å presentere en film som på en kreativ og inspirerende måte viser frem alt det fantastiske Stavanger-regionen har å tilby.

Filmen illustrerer tydelig hvordan Siddis Center kan være en sentral og trygg møteplass når man har Stavanger-regionen som utgangspunkt, og med korte avstander til alt det regionen har å by på. Den viser hvordan menneskene er en sentral del av opplevelsen når man kommer hit, som ønsker at kundene skal få oppfylt sine drømmer når de arrangerer et arrangement i Norge. Men viktigst av alt legges det vekt på at vi ikke bare har korte avstander til det meste når de lander på Stavanger Lufthavn Sola, men også at regionen er tett på verden!

Kort oppsummert ble jeg som nordlending faktisk rørt av den fantastiske filmen, så det sier jo litt…

Trude Waage Lerdahl, Arrangement- og kundeansvarlig Blå Kors

Sjekket tempen i Tyskland tidligere i vår

Noen uker før filmlanseringen hadde prosjektleder for Siddis Center, Ole Unger Weierholt og salgssjef Morten Puntervoll tatt med seg et utkast av filmen for å sjekke responsen blant internasjonale MICE agenter på messen IMEX Frankfurt. Tilbakemeldingene fra internasjonale agenter var meget gode. Flere kommenterte at de ikke bare ble inspirert til å avholde sin konferanse her, men også benytte seg av aktivitetstilbudet i regionen.

Du kan lese mer om IMEX her.

Se Siddis Center filmen her


Filmlanseringen ble kombinert med en omvising på AquaNext-messen for et innblikk i norsk og internasjonal akvakultur. Her fikk deltakerne faglig påfyll og informasjon om det siste innen fremtidens havbruk og akvakultur .
Takk til alle som deltok på filmlanseringen og samarbeidspartner Fabel Media for å gjøre denne filmen virkelig.

Tilstede på AquaNext (f.v)Trude Waage Lerdahl, Anette B. Larsen, Ole Unger Weierholt og Michelle Milas