Forrige uke tok Team Edge of Norway oppmerksomheten på IMEX Frankfurt med sine mange møter og stort engasjement. IMEX er en av verdens største internasjonale B2B-messer innen MICE-segmentet. På Norge sin stand var det Stavanger-regionen som gjennomførte flest møter med aktører som ønsker seg til Norge. Team Edge of Norway kunne samtidig vise til resultater allerede fra dag to, med bekreftet aktivitet til Stavanger.

IMEX i Frankfurt tiltrekker seg årlig titusenvis av mennesker fra hele verden og messehallene har vært fylt med representanter fra det internasjonale forettingssegmentet MICE (Meetings, Incentives, Conferences, og Exhibitions) Her samles aktører for å knytte nye kontakter, vise frem sine destinasjoner og tjenester.

Ole Unger Weierholt fra Region Stavanger i møte med kunder under årets IMEX i Frankfurt.

Innovasjon Norge har vært til stede på denne messen i mange år, og i år var det 17 norske bedrifter som deltok på den norske standen. Disse bedriftene hadde til sammen over 300 møter med potensielle kunder, noe som indikerer stor interesse for Norge som MICE-destinasjon. Blant de norske utstillerne, finner vi Morten Puntervoll og nyansatte Ole Unger Weierholt fra Region Stavanger. Begge har gjort en betydelig innsats med imponerende møteaktivitet og nettverksbygging.

Utrolig givende å fortelle mennesker fra hele verden om vår flotte Stavanger-region, og spesielt gøy å se at interessen har vært stor.

Prosjektleder Siddis center, Ole unger weierholt

I løpet av tre intensive dager hadde Puntervoll og Weierholt godt over 40 møter av høy kvalitet med potensielle kunder. Dette er en betydelig prestasjon som viser både deres dedikasjon, og Stavanger sin attraktivitet som destinasjon. Deres deltakelse på IMEX er en viktig invisetring for Stavanger regionen, og gir håp om økt interesse for møte- og konferanseaktivitet i fremtiden.

Bekreftet Incentive-gruppe til Stavanger

Etter flere vellykkede møter kunne Team Edge of Norway allerede vise til konkrete resultater. En av organisasjonene de møtte, besøkte standen deres igjen dagen etter for å meddele at de allerede hadde booket en gruppe forretningsreisende fra Mumbai til Stavanger.

Team Norway: Innovasjon Norge, Visit Norway, Visit Bergen, Visit Oslo, Visit Sørlandet, Visit Tromsø, Visit Trondheim, DMC Nordic, Norwegian Travel, Z DMC, Heimr Collections, Strawberry, Nordic hotels & resort, Scandic, Thon hotels, NOVA spektrum, Oslo Kongressenter, Oslofjord konferansesenter.

Nå som messen er over, vender de norske representantene hjemover med mange nye kontakter og potensielle samarbeidspartnere. Det har vært en positiv opplevelse som kan bidra til å styrke Norges posisjon i det internasjonale MICE-markedet.

Ønsker du å vite mer om denne satsingen, ta kontakt med MICE-director Michelle Milas https://business.edgeofnorway.com/contacts/category331.html

Stemningsrapport fra IMEX Frankfurt 2024
Fra messehallen i Frankfurt