– skrytepavesamling og visningstur på programmet

Kampanjer og always on for 2023

Samlingen ga alle et godt innblikk i hvordan Visit Norway jobber med nasjonale og internasjonale kampanjer og always on i sosiale medier. Vi fikk også «tips og triks» om hvordan vi alle skal møte endringer i oppmerksomhetsmønstret hos våre potensielle turister. Tror alle husker at vi har kun 1,7 sekunder på å skape stopp-effekt med budskapene våre i sosiale medier.  

Kommunikasjon- og markedsteamet på B2C presenterte kort resultater fra 2022 og la frem skisser for planer på kampanjer og markeds- og PR tiltak for 2023. 2023 er godt i gang og vi har lagt planer for kampanjer i våre kanaler for å inspirere turister hos våre nordiske naboland og nærmarkedene i øvrige Europa. Vi skal jobbe videre med våre viktigste samarbeidspartnere på forbrukerkampanjer; Visit Norway, Fjord Norway, AVINOR, Lufthansa og KLM, Fjord Line og Holland Norway Lines for å fremme en region med fantastiske opplevelser. 

Vi fortsetter å ha fokus på helårsturisme med referanse til vår strategi for 2022-2026, med både vinter- og vår-kampanjer, samt for høsten. Hovedsesongen på sommeren er blitt lengre, og vi ser for oss at turistene starter å komme fra april, slik de også gjorde i 2022, og så at det er godt besøk ut oktober.  Det er spennende å jobbe med bakgrunn i vår nye strategi som ble lansert i 2022. 

Visit Norway er en viktig samarbeidspartner for oss i Visit Region Stavanger. De er med og skaper god oppmerksomhet om vår region. Suksess med samarbeid på forbrukerkampanjer i 2021 og 2022 gir oss et godt grunnlag for nye prosjekter for 2023.

sier reiselivsdirektør Per Morten Haarr, Visit Region Stavanger

Visit Region Stavanger liker å treffe skrytepavene våre fysisk, etter en tid med mange teams-møter. Destinasjonsselskapet skal være et nettverk hvor medlemmene får påfyll av kompetanse og kan dele erfaringer, samt å oppdatere hverandre. Møteleder på denne samlingen måtte også gi etter for mer tid til pausen, praten og minglingen er viktig.

Det var kjekt å se så mange av våre medlemmer på samlingen, tross en travel hverdag. De sier at de er optimistiske med tanke på kommende hovedsesong og at henvendelser og bookinger allerede begynner å komme.

infromasjonsarkitekt Lene Lunde i Visit Region Stavanger

Evgenia var effektiv mens hun var på besøk. Samling og visningstur ble kombinert. Hun fikk produsert kjekt innhold til Visit Norway sine sosiale medier kanaler, og var tydelig begeistret for treff med både historieforteller, matopplevelser og utflukter til blant annet Preikestolen.