Ledig stilling som salgs- og markedssjef cruise i Visit Region Stavanger!

I ny strategi for Region Stavanger (2022-2026) er cruise definert som et nytt forretningsområde med sin egen satsing. Satsingen skal bidra til bærekraftig helårsturisme, med verdiskaping for hele regionen. Stillingen er en 3-årig prosjektstilling med muligheter for fast ansettelse.

Visit Region Stavangers rolle i cruise-arbeidet er hovedsakelig knyttet til salg- og markedsføring. Satsingen er i tett samarbeid med havnene i regionen som har cruise-anløp.

Stillingens viktigste oppgaver blir:

  • Markedsarbeid (B2B) med fokus på cruiseanløp til Stavanger-regionen.
  • Etablere, og drifte et regionalt cruise-nettverk med næring, kommuner og andre interessenter.
  • Ha en aktiv rolle i utviklingen av landbaserte aktiviteter og gjestetilbud som styrker posisjonen Stavanger-regionen har som cruise-destinasjon.
  • Planlegge og gjennomføre bransjetreff og nettverkssamlinger i samarbeid med aktørene i cruise-nettverket.
  • Deltakelse på bransjemesser, og i andre bransjenettverk (nasjonalt og internasjonalt)
  • Dialog med agenter og rederi, i samarbeid med havnene i regionen.

Søk gjerne på stillingen via FINN

Søknadsfrist: 01.12.2022

Om arbeidsgiveren

Visit Region Stavanger er destinasjonsselskapet for et av verdens vakreste reisemål – Stavanger-regionen! Selskapet er en non-profit organisasjon som jobber med markedsføring og salg av Stavanger-regionen overfor alle segmentene innen reiseliv. Selskapet representerer 13 medlemskommuner: Randaberg, Sola, Stavanger, Sandnes, Gjesdal, Klepp, Kvitsøy, Time, Hå, Bjerkreim, Eigersund, Sokndal og Sirdal. I tillegg har vi omtrent 200 bedriftsmedlemmer. Region Stavanger driver turistinformasjonskontorene i Stavanger og Sandnes.