Trenger du lokale til kurs/konferanser, selskaper, bryllup, arrangementer eller overnatting? Ventilene Viste Strandhotell tilbyr alt dette i fantastiske omgivelser i Randaberg. Hotellet er en del av Kirkens Bymisjon Rogaland og drives som sosial virksomhet.

Bo rett ved stranden!

Bo rett ved sjøkanten
Ventilene Viste Strandhotell er ett av tre unike strandhoteller i Norge – et steinkast fra havet, og kun en ti minutters kjøretur fra Stavanger sentrum. På verandaen nyter du kaffen med utsikt ut mot Vistebukta som strekker seg ut over Nordsjøen. Bor du i et av de 12 dobbeltrommene våkner du til unik havutsikt, og de spreke kan begynne dagen med en dukkert fra Viste strand.

En hotelldrift av kjærlighet
Hotellet drives av ungdom og unge voksne i arbeidstrening og av frivillige, og inntektene går direkte til barne- og ungdomsarbeidet Ventilene i Kirkens Bymisjon.

Det spesielle med hotellet er at gjestenes behov og ønsker blir dekket, samtidig som arbeidet for ungdommen støttes. Målet er å få ungdommen til å føle at de kan, og betyr noe. Her får de verdifull arbeidstrening og erfaring som de får bruk for, uansett hva de ønsker å jobbe med senere.

Lokaler til konferanser, selskap og andre arrangementer
Ventilene Viste Strandhotell har syv ulike møterom/konferansesaler, med plass fra 12 til 240 personer. Ved å bruke deres lokaler får du ikke bare dekket eget behov, i tillegg støtter du deres arbeid for og med unge pårørende. Dermed kan du bidra til å gi ungdommene en lysere fremtid.

«Det er veldig kjekt å ha fått med hotellet inn i reiselivsfamilien igjen. Kun få hoteller i Norge drives på en slik sosial måte, der unge pårørende får teste seg i arbeidslivet. Så slå to fluer i en smekk – bruk hotellet, samtidig som du hjelper andre», oppfordrer Liv Kristina Jehl, kommunikasjonsrådgiver i Region Stavanger.

Reidun Irene Bjordal, kulturkonsulent i Randaberg kommune har bare lovord å si om hotellet: «Randaberg kommune bruker Viste Strandhotell ved forskjellige anledninger, og vi er alltid strålende fornøyde med det de leverer. Det et knapt mulig å finne bedre omgivelser for seminarer og samlinger. Opplever strandhotellet som serviceinnstilt og fleksibelt. Husker godt at vi fikk servert julelunsj der et år – og det er noe av det beste pinnekjøttet jeg har smakt.»