Vi ser frem til en spennende og interessant dag, med aktuelle tema. Foredragsholderne vi har funnet går rett inn på hva som skjer hos oss fleste i løpet av ei arbeidsuke. Stikkord – Creative, performance, strategy.

Conventor AS står som arrangør og Social Media Days arrangeres i fem byer i år, og 2. september står Stavanger for tur. Region Stavanger er i programkomiteen med prosjektleder Morten Martinsen og Susanne Bjerga Todnem fra Somedian. Tematisk så invitere vi til en dag som kan inspirere på tvers av fagfelt man dekker i sitt arbeid med sosiale medier. 

– Da samles vi til regionens viktigste arrangement for deg som er opptatt av hvordan du kan optimere din bruk av sosiale medier. Vi gleder oss til å samles, og å lære av hverandre. Vi er så giret på å komme i gang med å treffes, og håper du er det samme. Vi har god tro på at koronarestriksjonene er betydelig mer moderate 2. september, men har planen klar for digital gjennomføring om så ikke er tilfelle. Vi spesielt opptatt av å få frem kompetansen i regionen. I tillegg til et sterkt faglig program, har vi har stort fokus på interaksjon mellom deltakerne, og din mulighet for å påvirke hva som formidles, sier daglig leder i Conventor AS, Even Isaksen.

– Vi håper flest mulig har anledning til å sette av dagen, få påfyll av både fra foredragsholdere og i møter med de andre deltagerne på konferansen. Nettverking er vel noe vi alle savner etter ett spesielt år med få nærkontakter. Inspirasjon og deling av kompetanse når vi nå forhåpentligvis går inn i en ny tid, sier kommunikasjonssjef Gunhild Vevik i Region Stavanger.

Her er oversikt på programmet og link til påmelding.