Salgsworkshop april 2018

Sommeren er rett rundt hjørnet, og det føles som om sesongen allerede har begynt skikkelig nå i mai, med både individuelle tilreisende og cruisegjester. Vi har ansatt nye sommervikarer, bestilt inn nye suvenirer, og har gjennomført en salgsworkshop for både nye og «gamle» ansatte.

 

Nye sommervikarer på plass

I tillegg til de to fast ansatte og to ekstrahjelper ved turistkontorene våre, har vi ansatt hele syv sommervikarer for å få vaktlistene om sommeren til å gå rundt. Tre av vikarene har allerede jobbet hos oss i tidligere somrer, og en har vært praksisstudent hos oss helt siden september i fjor. Noen begynner å jobbe først i juni, mens noen allerede er i full jobb nå i mai. Denne sommeren vil vi kunne hjelpe folk på tysk, spansk, fransk, russisk, arabisk, tyrkisk, kurdisk, slovakisk og finsk – i tillegg til engelsk og de skandinaviske språkene.

 

Salgsworkshop med aktører og ansatte

Torsdag, den 26. april ble medlemsaktørene som vi selger turer for ved turistkontorene invitert til å holde korte innlegg om deres tilbud. Dagen ble delt opp i små tidsintervaller på 10 minutter, der aktørene fikk presentert seg med all nødvendig informasjon. Målet var å gi våre destinasjonseksperter en oversikt over turene som tilbys i regionen, med både oppdatering og opplæring om hvordan produktene anbefales og selges hos oss.

Både salgsaktørene og de ansatte satte stor pris på dagen, og syntes at det er kjekt å få en personlig kontakt. Disse aktørene deltok: Boreal Travel AS, City Sightseeing Norway/Strømma Norge AS), Equitum, Fjord Events, Fjord Expedition, Fjord Line, Gosta, GuideCompaniet, Lysefjorden Adventure, Magma Geopark, Norled, NuArt Festival, Outdoorlife Norway, Private Cruise, Pulpit Rock Experience, Rogaland Aktiv/Kalvøyparken, Rødne Fjord Cruise AS, Social Cooking, Tide Reiser AS.