Test egne grenser, utvid komfortsonen, og gjør det du aldri før hadde trodd var mulig! Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp med fokus på samarbeid og mestring. Trolljegerprøven avholdes 21.august og er en glimrende anledning til å kombinere Norgesferien 2021 med en knallkjekk fysisk utfordring.

Trolljegerprøven Sandnes. Foto: Trolljeger/@Stavanger Fotoklubb 2015

Trollljeger har vokst til å bli et svært arrangement i Norge med hele 2500 deltakere. Med en egen Trolljeger Junior variant tilbyr de utfordringer til både store og små, og Junior-arrangementet omtales som det beste familiearrangementet «ever». Trolljeger er sådann blitt så populært at egne satelitter er utviklet også i Bergen og blitt en enorm suksess.

Å være en Trolljeger handler om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, og gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp med fokus på samarbeid og mestring, som hjelper deg å bli et sterkere og bedre menneske både mentalt og fysisk, og gjør deg i stand til å se muligheter der andre kun ser hindringer. Løpet er en brutal og krevende løype som har en kupert og utmattende løypeprofil med rundt 30 – 40 hinder fordelt på en strekning på opptil 10 km. Løypen går mellom bakker og berg, over bekker og vann, gjennom myr og skog, og rå norsk natur.

Trolljeger avholdes 21.august 2021
Trolljeger Junior avholdes helgen før – 13.-14.august 2021!

Praktisk om Trolljegerprøven Sandnes 2021 og 2022

1) Trolljeger prøven Sandnes 2021 og 2022 blir som alltid, arrangert på Foss-Eikeland, på baksiden av Sandnes Garn. Det er godt skiltet fra hovedveien.
2) Startnummer og chip hentes i Trolljeger hallen eller på Sport 1 Kvadrat.
Info om hentedager kommer via mail i god tid før arrangementet. Det er viktig at startnummer også skrives med vannfast tusj på hånd/arm.

Smittevern/covid-19
I fjor og i år er spesielle år for oss alle. I år er Trolljeger-filosofien enda mer aktuelt pga covid-19 og alle begrensninger vi må leve med. Alle våre arrangementer har gjennomgått en risikoanalyse og vi har gjort alle grep for å hindre smittespredning. Vi har tatt tak i alle problemstillinger og fått «go» fra myndighetene etter å ha lagt frem det vi kaller for «Trolljeger-Manifestet». En nesten 20 sider lang avhandling med risikoanalyser mm. Noen hinder har vi måttet fjerne i år, men også nye hinder ser dagens lys. Fokuset på samarbeid har blitt endret til å finne individuelle løsninger. Samarbeid utenfor kohorter og «klemme-gjengen» må gjøres til et minimum. Er det familielag, så kan en fremdeles hjelpe hverandre, men vi har lagt opp til at de fleste hinder kan forseres alene. Tauklatring og dekk-bæring utgår, da disse ikke er sikre nok ifht. smittevern. Logistikken er også planlagt i forhold til smittevern. Sluser inn og sluser ut – ingen opphopninger av store menneskemasser. Vi har delt inn løpene i heat med begrenset antall deltakere. Vi slipper ikke ut alle i skogen samtidig. Vi tenker på deltakerne og funksjonærene i alle ledd. Trolljeger gjengen er stolte og ydmyke for alle gode tilbakemeldinger fra deltakere og fra alle som er involvert. Dette blir som sagt et annerledes år, men det blir kjekt allikevel. Vi ser frem til å treffe dere på våre løp, dog på litt avstand.

Trolljeger Junior er en strålende utfordring for hele familien! Her bilde fra 2019.

 VI GLEDER OSS!!!