Den 31. versjonen av Stavanger Kammermusikkfestival arrangeres 10 – 15 august. Kunstneriske ledere Christian Ihle Hadland og Andreas Brantelid planlegger for et enestående program med storslåtte konserter! De vil kunne oppleves i St. Petri Kirke, mindre konserter på Skur 2, Utstein Kloster, BGE Contemporary Art Projects, Solastranden Gård og Spor 5 for å nevne noen. Gå ikke glipp av årets musikkfestival!

Kunstneriske ledere Christian Ihle Hadland og Andreas Brantelid under Kammermusikkfestivalen 2020

Stavanger Kammermusikkfestival har som målsetning å invitere folk i alle aldre på musikkopplevelser. I år kommer Lyttelos og pianist Annabel Guaita: hun vil gi publikum en annerledes og spennende musikkopplevelse, hvor man utvikler sin evne til å lytte og bli fortrolig med klassisk musikk på et helt annet vis enn tidligere.

Kammermusikkfestivalen legger opp til to unike barneforestillinger for SFO’er, barnehager, og familier for å nå et publikum som ikke vanligvis er eksponert for denne typen kunstnerisk opplevelse. Årets festival vil også inkludere yogakonsert med YogaLene samt et nytt samarbeid med Stavanger Symfoniorkester i Stavanger Konserthus.

Kammermusikkfestivalen slår et slag for normaliteten og planlegger for en flott festival i Stavanger og omegn. Hold av datoen for fantastiske musikkopplevelser på sensommeren.
For oppdatert informasjon om Kammermusikkfestivalen klikk her