På Tvedtsenteret på Forus finner du nyetablerte AIR by Bolder – en eventyrfylt møteplass for aktiv livsstil, mestring og livsbevegelse. AIR står for Adventurous, Including og Real, verdiene til selskapet.

AIR by Bolder passer for alle aldre, og er en plass hvor en møtes på sine egne premisser og forutsetninger, fra nybegynnere til verdensmestre. Det er en møteplass for personlig utvikling, aktiv livsstil, mestringsfølelse og bevisste valg, hvor alle oppfordres til å bidra til å skape innhold og miljø.

Fra fysiske mestring…
Noe av det første man ser når man går inn døren på AIR by Bolder er regionens største klatrevegger, men dette er mye mer enn en «vanlig» klatrehall. I tillegg til klatring og buldring finnes det høydebaner, parkour, trampolinbane, aktivitetsnett og nettganger høyt over bakken, zipline, via ferrata og luftputehopping – for å nevne noe. Det tilbys både salg og utleie av utstyr, og erfarne instruktører for alle kunnskapsnivåer står alltid klare for å hjelpe til. Multibanen kan brukes til basketball og andre ballspill, oppvisninger, dans og lek.

….til personlig engasjement
AIR by Bolder er massivt stort, og her skal det arrangeres festivaler, konserter, kulturaktiviteter, tilbys mat og drikke, foredrag og eventer av alle slag og ukentlige kurs og sertifiseringer. Det er en plass hvor alle, spesielt barn og unge, oppfordres til å arrangere og gjennomføre aktiviteter de brenner for, uansett hva det er.

«Vi er stolte over drivkreftene og verdiene våre, som alle er basert på tilrettelegging for mestringsfølelse basert på hvem akkurat du er som person, og hvilke bevisste valg du ønsker å ta for livet ditt. Vi heier på en aktiv livsstil, men hva det innebærer er forskjellig fra person til person. Mestring handler ikke bare om det fysiske, og AIR by Bolder er en arena hvor du kan få utfordre grensene dine, både mentalt og kroppslig», forteller Magnus Birkenes, markeds- og kommunikasjonsansvarlig.

Bredt tilbud for grupper
Senteret har også et bredt tilbud for grupper og organisasjoner som ønsker å gjøre noe sammen. Arealet har kapasitet til å ønske velkommen nærmere 900 mennesker om gangen, og bredden av aktiviteter utvides stadig. Snart kommer et helt nytt styrketreningsområde, og i løpet av 2021 vil senteret også begynne å tilby profesjonell høyde- og sikringstrening for bedrifter og redningsgrupper.

Det er stor stas å få Air by Bolder inn i reiselivsfamilien og vi gleder oss stort til å være med å fronte dette fantastiske tilbudet i inn- og utland.