Digitaliseringen av MICE-markedet er i full gang, og vi ser konturene av en ny hverdag. Stavanger-baserte The MICE Guru skal i januar arrangere tidenes første hel-digitale visningstur i Norge. Dette ambisiøse prosjektet vil tiltrekke seg deltakere fra hele verden, og for reiselivet i Stavanger-regionen er det spennende at dette pioneer-prosjektet vil finne sted her. Les mer om The Digital Trip her

Stavangerregionen historisk – første norske lokasjon for en hel-digital visningstur!

Digitaliseringen av MICE-markedet er i full gang, også i Norge, og i januar vil det bli arrangert tidenes første hel-digitale visningstur i Norge! Dette ambisiøse prosjektet har fått navnet The Digital Trip, og vil tiltrekke seg deltakere fra hele verden. At Stavanger-regionen blir et referanse-punkt for den internasjonale MICE-næringen er utrolig spennende, og viser at bransjen er helt i front på omstilling til en ny bransje-hverdag.

The MICE Guru – i front på omstilling og digitalisering

Grunnlegger og daglig leder av The MICE Guru, Heidi Legein sier de har jobbet godt med de siste 6 månedene med å utvikle nye konsepter og løsninger som kundene i MICE-bransjen etterspør. Utviklingen av The Digital Trip er ekstra viktig da det handler om å kunne tilby virtuelle løsninger til næringslivet, og dessuten kunne markedsføre og selge en destinasjon parallelt med nåværende reiserestriksjoner. Men også når reisevirksomheten tar seg opp igjen blir digitale besøk viktig fremover.

«Vi i The MICE guru har sertifisert oss innen virtuelle og hybride arrangementer. Vi ser også at kundene har helt nye forventninger og behov, ikke minst for hvordan man selger og markedsfører destinasjonene våre, og derfor skal dette prosjektet også gi et løft for alle lokale aktørene som fronter Stavanger-regionen», sier Heidi Legein, The MICE Guru.