Høyres Kommunalkonferanse er et av Norges største politiske arrangement. Rogaland Høyre og Stavanger blir vertskap for Høyre sin Kommunalkonferanse 7. – 9. september 2018, hvor det forventes 700 politikere til Stavanger.

Høyres Kommunalkonferanse 2014, Tromsø Foto: Eidsvoll Høyre

 

 

 

Høyres Kommunalkonferanse 2018 er nå etter lengre tids arbeid bekreftet til Stavanger. Rogaland Høyre, Region Stavanger og Nordic Choice Hotels, har, med støtte fra Stavanger kommune, jobbet sammen for å få denne prestisjekonferansen hit. Kommunalkonferansen 2018 vil arrangeres på Clarion Hotel Energy.

 

Dette er fantastiske nyheter. Høyres kommunalkonferanse er en viktig konferanse som vi ser fram til å være vertskap for, sier Ordfører i Stavanger kommune, Christine Sagen Helgø.

 

Leder for Rogaland Høyre, Elin Schanche ser frem til å vise frem Stavanger til kommunepolitikere fra alle deler av landet.

«Vi ser frem til å være vertskap for Høyres kommunepolitikere fra hele landet, og ikke minst muligheten til å presentere hva denne regionen har å by på både innen kultur og næring», sier leder for Rogaland Høyre, Elin Schanche.

 

Kommunalkonferansen arrangeres annethvert år og omtales som større og viktigere enn landsmøtet.

Også seniorrådgiver for kommunal politikk i Høyres hovedorganisasjon i Oslo, Martin Engeset, opplyser at det er et svært viktig arrangement som finner sted i Stavanger.

 

«Kommunalkonferansen er Høyres største og viktigste arrangement. Det overgår også landsmøtet i bredde og viktighet, og kommunalkonferansen i 2018 blir ekstra spesiell siden det er kommune- og fylkestingvalg følgende år», sier seniorrådgiver for kommunalpolitikk, Martin Engeset.

 

Om kommunalkonferansen:

Høyres kommunalkonferanse arrangeres i mellomvalgsår og vil samle om lag 700 av Høyres tillits- og folkevalgt, når konferansen arrangeres i Stavanger. Både regjeringsapparatet og stortingsgruppen vil være godt representert. Kommunalkonferansen er et viktig politisk verksted. Gjennom seminarer får politikere et innblikk i hvordan god Høyrepolitikk blir gjennomført nasjonalt og lokalt over hele landet.

 

Stavanger var vertskap for den aller første Kommunalkonferansen avholdt i 1986. Rogaland har senere arrangert konferansen i Stavanger og Haugesund.

 

Hva: Høyres Kommunalkonferanse 2018

Når: 7. – 9. september 2018

Antall deltakere: 700 – 750 pax

 

Mer informasjon:

https://hoyre.no/

 

https://es-la.facebook.com/events/481359608740716/

 

Kontaktinfo:

Rogaland Høyre

Fylkessekretær Harald Ellingsen, harald.ellingsen@hoyre.no 905 72 102

Region Stavanger:

Kongressdirektør , per.morten.haarr@regionstavanger.com , 944 99 106