På Sirdal Høyfjellshotell har de tatt imot gjester siden 1986. De holder til på Fidjeland, som det eneste hotellet i Sirdal.

Om sommeren er hotellet omringet av grønt | © Sirdal Høyfjellshotell

Hotellets mål er å bringe gjestene nærmere naturen, og omgivelsene er spektakulære både sommer- og vintertid. Her finnes mange forskjellige turstier rett utenfor hotelldøren. Fidjeland Skitrekk finnes like over gaten, noe som er populært på vinterstid. Etter en lang dag i skiheisen kan gjestene nyte en avslappende svømmetur i hotellets basseng etterfulgt av et varmt måltid i restauranten.

Vi er veldig fornøyde med å få med oss Sirdal Høyfjellshotell i Region Stavanger! Vi trapper opp satsningen for å bli en slagkraftig helårsdestinasjon, og i den sammenhengen spiller hotellet en nøkkelrolle.

Per Morten haarr, reiselivsdirektør region stavanger

Sirdal Høyfjellshotell kan også ta i mot gjester som ønsker å arrangere konferanser, sammenkomster for bedrifter eller andre arrangement, skreddersydd etter kundens preferanser.

Hotellfasiliteter | © Sirdal Høyfjellshotell

Med Sirdal Høyfjellshotell som partner styrkes satsningen i Sirdal ytterligere med fokus på mat og naturopplevelser – hele året. Sirdal Høyfjellshotell er en nøkkel aktør for å kunne tilby bedrifter og andre arrangører av sammenkomster en komplett pakke med overnatting.

Eirill gitelsen, leder for incentiv-reiser og bedriftsarrangement (manager incentive and corporate)

For spørsmål/ booking av din neste opplevelse på Sirdal Høyfjellshotell, ta kontakt hotelldirektør Simen Berge: simen@hotelsirdal.no

Les mer: https://hotelsirdal.no/hjem