Stavangerregionen med mobilapp! Alle destinasjoner med respekt for seg selv må ha en mobilapp synes vi, og derfor utviklet vi ShowMe ™ Stavanger sammen med F5IT.

Illustrasjon av ShowMe Stavanger-appen

Gratis på Google Play og Appstore

Den ble softlansert i løpet av 2016, og er en gratis mobilapp som du finner både på Google Play og på Appstore. Appen baserer seg på geografiske koordinater der hvor gjesten er, og bruker får opp et kart over alle opplevelser og tilbud i nærheten av der brukeren er. Ved å gå rundt i f.eks. Stavanger sentrum, får bruker push-varsler om steder som er av interesse når bruker går forbi dem. Appen får informasjon fra vår database via New Mind Tellus, og alle våre produkter og bedrifter er publisert til appen. Vår kulturkalender publiseres også til mobilappen. Vi har testet den ut på våre turister i løpet av høsten 2016, og har dermed kunnet justere og gjøre den optimal for bruk underveis. Appen er delvis offline, det betyr at man kun trenger å koble til mobilnett eller WIFI når man laster den ned første gang, og den vil dermed fungere fint uten nett når gjestene beveger seg rundt.

Planer for nyutvikling

Til tross for at vi offisielt ikke ennå har markedsført appen i våre kanaler, så har den allerede på Google Play fra 500-1000 installasjoner. Neste fase blir nå en utrulling av appen i alle våre kanaler, samtidig som vi ser på muligheter for nyutvikling i 2018.