Visit Region Stavanger samlet sist uke engasjerte selgere fra medlemmer og samarbeidspartnere fra regionens reiseliv hos Sirkus Renaa med fin regi av Høydepunkt Arrangements-service.

Nettverkssamlingen har fokus på å forsterke det gode samarbeidet aktørene i besøksnæringen i regionen har seg imellom. Som destinasjon er dette viktig for regionens attraktivitet og tiltrekningskraft opp mot kunder. Det gjør oss bedre rustet for videreutvikling av nye muligheter og bidrar rett og slett til en gøyere bransje å jobbe i.

Salgsrepresentanter fra regionens hoteller, kurs- og konferansetilbydere, attraksjoner, opplevelsesbedrifter og andre bransjerelaterte aktører stilte på samlingen. 

Visit Region Stavanger organiserte samlingen med Høydepunkt. Sirkus Renaa ga deltakerne en god omvisning og vartet opp med en smaksbombe til lunsj i det flotte, nye lokalet Manesjen i toppetasjen hos Frogner House Apartments.

Selg din region
Henrik presenterer AIR Forus

Aktørene fikk mulighet til å presentere sin bedrift, sine aktiviteter og nyheter. Formatet med ¨heis-pitch¨ fungerte utrolig bra.

Knud Helge Robberstad fra Stavanger Business Region fikk informert om markedspakker som bransjen kan søke på. Dette er en del av prosjektet til Stavanger Business Region som skal bidra til å gjøre regionen til en enda mer attraktiv region å bo i. Anja W. Fremo fra MUST hadde en solid gjennomgang av nyheter og nye utstillinger hos de ulike museene. Henrik Øvestad fra Air Forus ble veldig engasjert og tok like greit på seg klatreutstyret sitt i sin presentasjon om det imponerende klatresenteret på Forus (endret navn fra Air by Bolder til Air Forus). Vegard Årsvoll fra Solastranden Gård kom med siste nyheter rundt oppkjøpet av strandhuset på Ølberg, bryllupssesongen som var og den som kommer i 2023.

Høydepunkt stilte med god underholdning og Svein Egil Meling hadde en rask gjennomgang av hva de kan bidra med av tilbud til grupper og arrangementer i samarbeid med andre.

Nettverksmøter gir oss en fin mulighet til å formidle status og nyheter fra vårt arbeid i Visit Region Stavanger. Siden sist har vi utvidet staben med nye ansatte, og ny strategi med flere forretningsområder. Vi vil også understreke det ferske samarbeidet med Benchmarking Alliance som et viktig, strategisk, nytt verktøy.

Michelle Milas, Kongressjef, visit region stavanger

Fremover vil Region Stavanger opprettholde en god oversikt over store og betydningsfulle arrangementer og kongresser i regionen i en samlet kalender. Kalenderen skal bidra til at hoteller og arrangører kan få mer innsikt i betydningen av ulike arrangement. Dette vil også være et nyttig verktøy for å påvirke planlegging av nye arrangementer lenger frem i tid. Vi skal med dette forsterke helårsturisme og ha økt fokus på bærekraft i planleggingen.

Morten andreassen, prosjektleder siddis center, visit region stavanger