Endelig har Renaa sin nye storsatsning, Sirkus Renaa,  åpnet dørene. Byens nye kulinariske møteplass er som et levende sirkus og huser alt fra bakeri, konditori, pizzeria, iskrem- og sjokoladefabrikk.

 

 

I november åpnet dørene til Torill og Sven Erik Renaas nye storsatsning i Stavanger, Sirkus Renaa. Første etasje på Lagårdsveien på hele 900m2 huser både bakeri, konditori, pizzeria, iskrem- og sjokoladefabrikk. Med seg har de fått tidligere norgesmester og utøver på det norske bakerlandslaget Nikolai Meling, og utøver på konditorlandslaget Hege Andersen. Tidligere utøver på det norske kokkelandslaget og La Fave by Pavel Pavlov-gründer, Pavel Pavlov, står for sjokoladeproduksjonen. Torill og Sven Erik kan love at Stavangers nye møteplass blir som et levende sirkus!
«Sirkus Renaa er en idé som har spiret fra Renaa Restauranter og en stadig utviklende filosofi om smak, håndverk og naturlige råvarer. Det kommer fra et ønske om å skape et samlingssted for elskere av alt som er bakt. Vi håper at med fokus på samarbeid og samling på tvers av fag, gjør at mange venner, ledende tenkere, kokker og bønder kan utfordre industrien ved å kreere fantastisk mat og forbedre levebrødene til alle ledd i matkjeden. Vi har fokus på lokale, økologiske varer og støtter opp de som kjemper for vår fremtid ved å gi oss sunnere og bedre råvarer og produkter med unik kvalitet og smak«, sier en strålende fornøyd Torill Renaa.

Sven Erik Renaa er en prisbelønt norsk toppkokk, som blant annet har vært Årets Kokk to ganger, Årets Kjøkkensjef, og mangeårig Manager for det norske Kokkelandslaget, som under hans ledelse bl.a ble OL-vinner i Erfurt 2008. Sven Erik Renaa har også utgitt flere kritikerroste kokebøker.