MF Design er nytt medlem i Region Stavanger. Virksomheten har et helt nettverk (fortellerkraft.no) som fokuserer på å skape og formidle engasjerende, spennende og lærerike fortellinger om Norge, Rogaland, og Stavanger-regionen/Ryfylke.

Historier som kan engasjere lokalbefolkningen, besøkende og turister fra hele verden – via bruk av egen mobiltelefon og øreklokker. I tillegg til å skape historier de selv formidler, tilbys produksjon av innhold og formidlingstjenester for store og små aktører innen reiselivsbransjen, alt via digitale flater og Smartguiden Voice of Norway.

Historiefortellinger «on the go»

MF Design AS er agent for den digitale smartguiden Voice Of Norway og har alle rettigheter til innholdsproduksjon og publisering. De utvikler nå flere fortellinger, nærmere bestemt digitale guider for flere vandreruter, blant annet «Turen til Preikestolen+». Appen gjør opplevelser og attraksjoner, både innen natur og kultur,  mer spennende gjennom ny teknologi og engasjerende historiefortelling.

Det finnes mange spennende historier å fortelle – som ennå ikke er fortalt. Med Smartguiden Voice of Norway som verktøy hjelper vi gjerne med din historie, fra idé, via innhold, til gode fortellerstemmer og tekniske løsninger – på de rette språk!

Marton fiskå, daglig leder i mf design

Digitale historier for Stavanger-regionen lanseres 2025

Marton Fiskå og kollegaer har som mål å lansere historier for vår region våren 2025. Guidene er nå under produksjon og kvalitetssikring, og de vil blir rullet ut etter hvert som de er klare. Plattformen gir mulighet for å formidle med en blanding av lyd, tekst, kart, bilder og hologrammer. Med denne teknologien håper man å kunne gi turistene og andre besøkende en lærerik og minneverdig opplevelse. Mer informasjon på deres nettsider. Eller ta kontakt for mer info via: post@mfdesign.no.

Region Stavanger er opptatt av at Stavanger-regionen som reisemål er et godt vertskap. Vi ønsker flere kanaler for at vår historie og identitet kan bli formidlet til våre gjester, og det blir kjekt å kunne tilby dem historiefortelling gjennom Voice of Norway-appen.

sier kommunikasjonssjef Gunhild Vevik.

Voice Of Norway (VON) Digital Smart Guide

VON ble skapt for å gi nye, bedre og mer innholdsrike opplevelser til innbyggere, besøkende og turister fra hele verden. Via mobiltelefonen og øreproppene kan alle målgrupper tilbys spennende, fascinerende og lærerike historier om en rekke temaer, regioner, fysiske steder, bygninger og gjenstander. Appen fungerer både innendørs og utendørs, på land, sjø, fjord og hav. Ekspertene i Fortellerkraft.no tar seg av alle de tekniske detaljene rundt innholdsproduksjon og formidling.