40 salgsmøter på 3 dager, nettverksaktiviteter og minglingsfulle kvelder for Stavanger-regionen i tropiske Marrakech .

I slutten av mars dro Region Stavanger til Meetings & Incentive Festival i Marrakech, Marokko. På delt bord sammen med Oslofjord Convention Center var det forhåndsbookede 40 møter i Palais des Congres. Møtebooking ble generert av kunstig intelligens basert på preferanser fra kjøpere og selgere, hvor begge parter kunne redigere og gjøre endringer etter behov. Felles for alle møtene var dermed en interesse for å lære mer om mulighetene i Norge.

Fra åpningskvelden på Mövenpick Palais des Congres

Det ble gjennomført møter med PCO’er, event byråer og store bedrifter som organiserer belønningsreiser for alt fra mindre grupper på 100 personer til store uforglemmelige arrangementer med 5000 deltakere. Hele 700 deltakere fra hele verden var tilstede på M&I Fest, hovedsakelig europeiske kunder. Halvparten av deltakerne var kjøpere og halvparten var selgere.

Morten fra Region Stavanger og Heba fra Oslofjord Convention Center klar for ny møtedag

Responsen på hva vi kunne formidle om mulighetene i regionen var svært positiv. Flere hadde ingen kjennskap til Stavanger-regionen og var veldig takknemlig for å bli opplyst om det. Det er et tydelig behov å øke kunnskapen om Norge og vår region til det internasjonale markedet.

Morten Andreas Puntervoll, Region Stavanger

Møtene var en påminnelse om hvor viktig det er å være til stede på slike møteplasser. Av de 40 salgsmøtene var det flere som ikke hadde kjennskap til Region Stavanger. Samtale og presentasjon ble derfor svært godt mottatt med positiv overraskelse og fasinasjon over hva vi har å tilby av møte fasiliteter, kunst og kultur, mat, natur attraksjoner og aktiviteter for øvrig.

Er din bedrift medlem og ønsker å ta del i markedsarbeidet til Region Stavanger som omhandler kurs, konferanse og firmareiser? Kontakt MICE-ansvarlig Michelle Milas.

For mer informasjon om Region Stavanger og vårt B2B arbeid, se https://business.edgeofnorway.com/