Vi søker etter positive, serviceinnstilte og utadvendte studenter som har lyst å gjennomføre en praksisperiode i Norges mest fremadskridende destinasjonsselskap, Region Stavanger. Dette er en veldig god mulighet for deg som ønsker å finpusse norskkunnskapen din, få internasjonal arbeidserfaring, og som har lyst å bli bedre kjent med Stavangerregionen.

Live Andrea Mikkelsen tar en master innen reiseliv på UiS og er praksisstudent hos Region Stavanger høsten 2019.

Vi forventer at studenten snakker og skriver godt norsk (eventuelt svensk/dansk) og engelsk i tillegg til morsmålet sitt (og gjerne enda flere språk); er norsk morsmålet bør vedkommende snakke et fremmedspråk i tillegg til engelsk. Studenten må kunne henvise til relevant utdanning og arbeidserfaring fra reiselivs- og servicerelatert bakgrunn.

Praksisplassen er ikke betalt, men det finnes blant annet muligheter for finansiell støtte via utvekslingsprogrammet Erasmus. Sjekk med ditt universitet. Ulike studieprogrammer krever ulike opplegg for praksisperioder – vi tilpasser oss gjerne til det som forventes av deg.

Gjennom praksisperioden får én innsikt i mange forskjellige arbeidsoppgaver i et destinasjonsselskap. Vi tilbyr en spennende hverdag i et godt arbeidsmiljø, der ingen dag er lik, med varierende og utfordrende oppgaver, samt muligheter for visningsturer i Stavangerregionen. Som vertskap på turistkontoret får du mange muligheter for å praktisere og forbedre dine språkkunnskaper.

For best mulig utbytte bør praksisperioden være i minst tre måneder og omfatte en del av sommersesongen. Oppstart etter avtale.

Kort søknad med CV sendes til liv.kristina.jehl@regionstavanger.com.

Mer informasjon om praksisplassen finner du her.