På reise så ønsker gjestene naturlig nok å nyte de flotte reiseopplevelsene og alle de nye inntrykkene i regionen. Da er de kanskje mindre opptatt av praktiske ting som helsetilbud de skulle måtte trenge underveis. Forhåpentligvis så slipper de fleste gjestene å tenke for mye på slike ting når de er på besøk i Stavanger-regionen. Skulle gjestene derimot trenge slike tjenester når de er hos oss, så er det fint at andre har tenkt på dette for dem.

Mobile helsetjenester

Helsetilbudet til Klinikk Spero er ideelt for gjester og tilreisende fordi de blant annet tilbyr mobile helsetjenester. Dette betyr i praksis at de kan komme der gjestene er til hotellrommet deres eller annet avtalt møtested. 

Tjenestene de tilbyr er både offentlige legetjenester og private helsetjenester, som blant annet helseattester, akupunktur, massasjebehandling og samtaleterapi. De tilbyr også COVID-testing på Stavanger lufthavn, Sola og på Forus (Gamleveien 85) for reisende.

Deres klinikker og teststasjoner:

  • Klinikken i Sandnes, info@klinikkspero.no, 40 48 40 73, Luramyrveien 40 (3. etg), 4313 Sandnes
  • Teststasjon Stavanger lufthavn, Sola, info@klinikkspero.no, 40 48 40 73 (ankomstområdet)
  • Teststasjon på Forus, info@klinikkspero.no, 40 48 40 73, Gamleveien 85, 4315 Sandnes

Reiseliv er mer enn bare reiseliv

Kommunikasjonssjef i Visit Region Stavanger, Gunhild Vevik ønsker tilbudet velkommen:

Det at andre næringer enn reiseliv ser nytteverdien av å være en del av Visit Region Stavanger ser vi på som interessant, og det stemmer godt overens med hvordan vi ønsker å jobbe fremover med å knytte til oss andre samarbeidspartnere i andre næringer. Tilreisende er ikke en homogen gruppe som kun trenger en type tjenester, de trenger hele spekteret av servicetilbud når de ankommer et reisemål. 

Gunhild vevik, kommunikasjonssjef, VIsit Region Stavanger

Les mer her om Klinikk Spero.