Hekkan Burger har nå fire restauranter i Stavanger-regionen. Den første åpnet i Sandnes i 2017. Burgersalget gikk så godt at de åpnet restauranter både i Stavanger, Bryne og på Madla. Snart satser de enda større og åpner i Bergen også.

Populært blant burgersultne gjester

Hekkans restauranter i Stavanger og på Bryne har inhouse dining i tillegg til takeaway og er begge populære restauranter for burgersultne gjester. I Sandnes og på Madla er restaurantene takeaway-varianter, og de tilbyr i tillegg den litt uvanlige kombinasjonen av burger og sushi. Punk Sushi er ifølge bedriften selv sushi for folk flest som ikke skal koste skjorta.

Sett tennene i denne! Foto: Hekkan Burger

Lidenskap for råvarer

Hekkan Burger fokuserer på smakene og råvarene. De bruker selvsagt ferskt og lokalt kjøtt. Kjøttet kvernes, formes og presses for hånd på deres eget kjøkken. Burgeren griller de over økologisk kull, noe som merkes på smaken.
Selve burgerbrødet er også lokalt, nybakt og helt naturlig og Hekkans egen oppskrift. Alle deres dipper og sauser er laget fra bunn av. Deres fries er kuttet for hånd. Oppskrift på suksess med andre ord!

Eller som de sier det selv:

Ingen hemmeligheter! Kun en Hekkans Digg Burger.

Hekkan Burger

Satser nå aktivt på reiseliv

Nå ønsker Hekkan Burger å gjøre seg kjent blant Stavanger-regionens mange tilreisende, både fra inn- og utland. Dette gjør de blant annet ved å melde seg inn i Visit Region Stavanger.

Det er flott at lokale gründere som Hekkan Burger ser viktigheten av å være med i reiselivsnettverket og dermed velger å bli medlem i Visit Region Stavanger. Hekkan Burger har et godt rykte lokalt, og vi er stolte over å ønske dem velkommen inn i Visit Region Stavanger-familien.

Per morten haarr, reiselivsdirektør i region stavanger

Les mer om hver restaurant:


Hekkan Burger Sandnes

Hekkan Burger Madla og Punk Sushi Madla

Hekkan Burger Bryne

Hekkan Burger Stavanger