Kay Burley tidligere nyhetsanker fra Sky News, nå vert for the Morning Show på samme kanal, utfordret reiseredaktør Claire Irvin fra the Telegraph, og resultatet var på trykk som forsideartikkel i the Telegraph Travel lørdag 16. september.

The Daily Telegraph er en av de tre største avisene i Storbritannia og ble i 2019 omtalt som «the UK’s leading quality news brand» med en rekkevidde på potensielle lesere på over 25 millioner. De satser på å være den reisemålseksperten som publikum finner inspirasjon hos, og som gir svar på hvordan å planlegge reiseopplevelser nasjonalt og internasjonalt.

Inspirere reisesultne avislesere

Rundt 400.000 abonnenter har hatt mulighet til å lese om opplevelsene som Kay tok Claire med på i vår region første uken i september i år. Vi sendte de på tur til Magma UNESCO Global Geopark hvor Coastal Adventure var vertskap med guidet tur til Trollpikken, og de testet ut coastering rett ut av Egersund. De fikk en guidet tur med Outdoorlife Norway utenom den vanlige løypen opp til Preikestolen, og fjordrafting med RIB på Lysefjorden med Fjord Events ble det også tid til. Kay og Claire bodde på boutiquehotellet Eilert Smith hotel, og nøt middager hos våre Michelin Guide-restauranter; Tango (anbefalt) og RE-NAA (en-stjernes), samt lunsj på Fisketorget siste dag. Byvandring med runde i Gamle Stavanger, omvisning hos Norsk Oljemuseum, historien om og besiktelse av NuArt street art kunstverk og rusletur gjennom Fargegaten i Stavanger. Hertz bisto med leiebil til utfluktene. Fotografene var lokale; Kjetil Bentsen og Raymond Ekholm har bidratt med flotte foto.

Store forventninger til salg av pakketurer hos turoperatør

«Da håper vi leserne ble inspirert og bestiller opplevelsene hos vår samarbeidspartner turoperatøren Best Served Scandinavia, som tilbyr pakketurer til vår region fra Storbritannia. Kay og Claire fløy med SAS fra London til Stavanger», sier Ellen Frisvold salgssjef feriefritid i Region Stavanger.

Det er fantastisk å få omtale både hos the Telegraph, og i sosiale medier hos Kay Burley og Claire Irvin. Kay har en imponerende følgerskare og er aktiv både på instagram og twitter. Foto og filmsnutter er delt med flott omtale om regionen vår.

Artikkelen er her bak betalingsmur, men verdt å betale for.

Foto: Kjetil Bentsen/the telegraph, regionstavanger.com