Det siste året har mye skjedd med hva skjer-kalenderen på regionstavanger.com. Vi har fått bygget og implementert importer med nærmest samtlige billettsystemer som våre aktører og medlemmer bruker. Dette betyr i praksis at hvis du som bedrift bruker Ticketmaster som billettsystem, og legger ut arrangementet ditt der, så kommer det inn i vår database i arrangementskøen for godkjenning. Vi bruker gjennomsnittlig en stilling på å godkjenne og publisere arrangement.

Flere billettsystemer integrert

Billettsystemene som er integrert i databasen som leveres av New Mind Tellus (NMT) er følgende: DX (e-billett.no), Hoopla, Linticket, Ticketco., Ticketmaster og TIX. Billetten er et annet som NMT er ferd med å lage import med, et system som blant annet brukes av Rogaland teater. Integreringen gjør det mye enklere for medlemmene å få synliggjort sine arrangement hos oss og i de andre kanalene vi videredistribuerer til. De fleste av våre arrangement distribueres videre til fjordnorway.com, visitnorway.com, nordsjovegen.no, Showme-Stavanger-mobilapp og til Stavanger Aftenblad; detskjer.aftenbladet.no

 

Unikt samarbeid med Schibsted

Vi fortsetter det gode samarbeidet med Aftenbladet som vi har hatt i underkant av 15 år. Mediehuset velger fortsatt å hente sitt innhold til sin digitale kalender fra vår database. Et samarbeid som for flere av våre medlemmer er uvurderlig. Det er også et av de viktigste prosjektene vi jobber med som også har et lokalt nedslagsfelt.

 

Stort volum

Gjennomsnittlig finner du 70 arrangement som er publisert daglig, rundt 2 000 i måneden, noe som utgjør like over 25 000 arrangement i løpet av et år.  Dette vitner om at det skjer utrolig mye hos medlemmene hele året, noe som er viktig å synliggjøre. Alt som skjer er med på å gjøre regionen attraktiv hele året, noe som er utrolig viktig for at reiselivet fortsatt skal være bærekraftig for fremtiden.

 

Ledig eller ikke ledig?

I tillegg er det nå mulig å se om arrangementene har flere billetter igjen i vår kalender (hentes kun ut på vår nettside, ikke i andre kanaler), og den besøkende kan allerede her trykke på bestill dersom de ønsker, illustrert i skjermdump her: