Den italienske restaurantkjeden Olivia åpnet restaurant i Stavanger i mai 2018. Restauranten byr på hyggelig atmosfære og god, italiensk mat.

Åtte restauranter i Norge
I dag har de totalt åtte restauranter i de største byene i Norge, og har nettopp åpnet sin første restaurant i Gøteborg. Alle Olivia-restaurantene er inspirert av hver sin by i Italia. Dette er med på å gi hver restaurant egenart og særpreg, mens de samtidig sikrer den helt spesielle stemningen Olivia er kjent for: de lune omgivelsene, den uformelle og livlige atmosfæren, akkurat som vi kjenner den fra Italia. Pledd, fyr i peisen, levende lys, oliventrær og italiensk musikk i bakgrunnen er med på å få deres gjester til å føle seg som hjemme. Hos Olivia skal det være trivelig å være, uansett anledning!

I Stavanger er de plassert helt sentralt ved fisketorget, bryggen og torget. Restauranten går over to etasjer og er det perfekte stedet å sitte og titte på folkelivet. Havnebyen Portofino i Italia ble en naturlig inspirasjonskilde og dette preger også interiøret. Olivia Torget har allerede blitt et populært sted for mange. Barnefamilier, venninner, studenter, bedriftsmiddager, studenter og store grupper møtes hos Olivia – de har plass til alle og alle føler seg hjemme på Olivia!

Gunhild Vevik, kommunikasjonssjef i Region Stavanger er positiv til tilskuddet til Stavangers matscene; – Olivia bidrar til det store mangfoldet av forskjellige restauranter her i matfylket Rogaland, og ekstra hyggelig er det at de ønsker å satse på regionens tilreisende ved å bli medlem av destinasjonsselskapet.