I løpet av våren 2018 fikk vi enda en trampolinepark i porteføljen til Region Stavanger. Freedome trampolinepark ligger i Stavanger øst, ikke langt fra sentrum av Stavanger. Freedome trampolinepark er en del av Sky Zone, som er verdens største operatør av trampolineparker. I Norge har de nå lansert selskapets drøyeste konsept: Freedome. Trampolinene er bedre å hoppe på og tryggere å bruke enn konvensjonelle trampoliner. Disse er perfekt for de som vil lære nye kule triks, men også for de som bare vil hoppe og kose seg.

Freedome har de råeste trampoliner med spenst. Foto: Freedome

Samlingsplass for barn og ungdom i byen

«Freedome ble startet fordi vi ønsket en samlingsplass i byen for barn og ungdom i alle aldre, som var nærme nok til at man kunne komme seg dit, selv om foreldrene ikke kjørte. Vi ville skape en familieplass, som var sentral og tilgjengelig for alle. Et trygt, morsomt og spennende sted der man kan få utfordre seg selv fysisk, lære nye triks, leke, eller bare henge med venner».

Freedome har fokus på kvalitet av utstyr. Trampolinene har de beste fjærene, som sørger for at de som virkelig vil sveve, sprette og hoppe kan få til de vanskeligste triksene. De som bare vil leke og kose seg, kan gjøre det med full trygghet i at trampolinene våre er av ypperste klasse. De har mega-trampoliner, dodgeball-bane, Ninja Warrior-bane, airbag og masse annet moro. De tilbyr i tillegg bursdagsfest, trampolinekurs, Fitness-timer for voksne, sommer-camp, SFO, Nerf-battles, Toddler-time for de aller minste, trampoline-Yoga, Glow Party, og mye mye mer! De tilbyr også teambuilding for bedrifter, utdrikningslag og egne priser for skoler og foreninger. Finn ut mer om Freedome, samt priser og åpningstider her.

Trampoliner – alltid en barnefavoritt

«Region Stavanger synes det er positivt at nye aktiviteter og opplevelser etableres i regionen. Tilbud for barnefamilier er spesielt populært for tilreisende til regionen, og da er det virkelig gøy at vi kan tilby dem et drøss av aktiviteter. Trampoliner er alltid en hit blant barn og unge. Det som er gøy med Freedome, er at det også er god trening for de voksne som ønsker seg en treningsøkt», sier kommunikasjonssjef i Region Stavanger, Gunhild Vevik.