Helt siden 2006 har FjordExpedition arrangert grønne fjordkajakkturer, kajakkutleie, teambuilding, utemat og opplevelser for gjestene sine.

Med sine baser både i Jørpeland og på Forsand er de nær store attraksjoner som Preikestolen og Lysefjorden og et perfekt utgangssted til å utforske Lysefjorden fra vannet.

Vi er veldig glade for å ha fått med oss FjordExpedition som medlem i Region Stavanger! Aktivitetsbedrifter spiller en viktig rolle når det kommer til attraktiviteten til vår region, særlig når de drives på en miljøvennlig måte.

Gunhild Vevik, kommunikasjonssjef Region Stavanger

Selv om du aldri har padlet kajakk før, kan du bli med på en trygg tur, der du lærer om nødvendige teknikker og sikkerheten. I tillegg får du vite mye om natur og lokalhistorie fra en ivrig guide.

På kajakktur
© Fjord Expedition

På lengre turer lager de mat av ferske lokale produkter, og du kan til og med spise fisk som du har fanget selv under turen.

Mer erfarne padlere vil kunne delta på overnattingstur eller leie kajakk og utforske fjorden på egenhånd. FjordExpedition tilbyr også utleie av campingutstyr, SUP-brett og ulike type båter.

FjordExpedition ser at vi får mye gjester fra Stavanger området, vi vil nå derfor jobbe ekstra mot dette markedet. Derfor ser vi også nå viktigheten av å bli med i Region Stavanger.

Våre guide daglige kajakkturer fra Jørpeland er populært blant gjester i Stavanger. Dette er en soft adventure aktivitet som er for alle, en trenger ikke noe som helst kajakkerfaring, selve naturopplevelsen står i fokus på turen, gjestene kan booke lokal lunsj med seg på turen i vårt bookingsystem.

Øyvind stuvik, daglig Leder Fjordexpedition
© Fjord Expedition