I løpet av 2021 produserte vi kampanjen Stavanger-regionen på 1-2-3 dager. Kampanjen består i tre filmepisoder og det er skrevet tre artikler for å fremme hver av de tre rundturene filmene omhandler. Filmene er laget av Visit Region Stavanger sammen med Arne Hjeltnes, Aldente, Elin Sola, Vinterfilm og Sweet Music. Resultatet taler for seg selv. Filmene får frem det ypperste innen reiselivet i Stavanger-regionen, og mest av alt de flotte menneskene som står bak opplevelsene!

Arne Hjeltnes på padletur med Eldhug Adventures på Kvitsøy. Foto: Region Stavanger

Krysspubliseringer og delinger virker

Vi lanserte filmene like etter at regjeringen opphørte skjenkestoppen, og folk var da tilsynelatende i modus for å se på film og drømme seg litt bort fra hverdagen i disse tider. Så langt er kampanjen utelukkende kjørt organisk på Facebook med etablerte krysspubliseringer med våre medlemsaktører. Takket være medlemmer som er med på krysspublisering og deling, så det ingenting å si på synligheten. Tallenes tale viser foreløpig at det er rundt 87 880 visninger av filmene på Facebook. Mer blir det, og vi lar filmene gå litt til organisk før vi sponser dem. Vi planlegger også annonsering på Instagram etter hvert.

Kommunikasjonsjef i Region Stavanger, Gunhild Vevik sier at kampanjen skaper oppmerksomhet:

– Norgeskampanje med våre fantastiske historiefortellere i møte med Arne Hjeltnes, knyttet sammen som rundturer i regionen vår, begeistrer ser vi. Kombinasjonen med lune fine folk og autentiske opplevelser innen mat, natur og kultur skaper oppmerksomhet og buzz.

Vi får igjen bekreftet at vi er blitt flinke på store kreative produksjoner sammen med våre samarbeidspartnere Arne Hjeltnes, Aldente, Elin Soma, Vinterfilm og Sweet Music. Ekstra bevilgninger har gitt oss muligheten til å lage og kjøre kampanjer med godt innhold og interessant budskap. Rett og slett på et nytt nivå for oss som destinasjonsselskap for en stor region, med både by og land. Vi håper nå at nordmenn er i bestillingsmodus og booker seg tur til vår region. Vi står i ei spesiell tid, og håper vi nærmer oss en litt mer normal hverdag.

Se alle de tre episodene i miniserien her:

Les alle de tre artiklene:

Nyhetsbrev utsendt

Vi sendte ut kampanjen også i nyhetsbrev, og de foreløpige tallene her viser at vi ligger langt over vårt eget gjennomsnitt på både åpnerate og klikkrate, i tillegg til at vi ligger langt over bransjegjennomsnittet. Dette er illustrert i figuren under (Kilde: Mailchimp).