Vi er glade for å meddele at Peppes Pizza Stavanger er blitt nytt medlem i Region Stavanger. Dette markerer begynnelsen på et trivelig partnerskap til glede for tilreisende og lokalbefolkningen. 

Med sin sentrale beliggenhet i Stavanger, rett ved Fargegaten, vil Peppes Pizza Stavanger være et naturlig valg for alle som ønsker å utforske byens mat- og kulturscene. Enten det er en avslappet lunsj med venner, en familiemiddag eller en kveld ute på byen, kan du være sikker på at Peppes Pizza Stavanger vil tilby en smakfull opplevelse som passer for enhver anledning.

Vi har lyst å bli mer synlige for turister og det var derfor vi ønsket å bli medlem i Region Stavanger,

sier daglig leder Hilde Bloch-Johnsen i Peppes Pizza Stavanger

Peppes Pizza er en norsk pizzakjede som serverer amerikanske og italienske pizzavarianter. Peppes ble grunnlagt i 1970 av amerikaneren Louis Jordan og hans norske kone Anne fra Hartford, Connecticut. Med sine 2000 ansatte serveres og leveres det over 2 millioner pizza i året.

Region Stavanger ser frem til å samarbeide med Peppes Pizza Stavanger og dele deres lidenskap for pizza, fellesskap og service med våre gjester. Sammen vil vi fortsette å styrke Stavanger som en destinasjon for matelskere og kulturelle opplevelser, og ønsker Peppes Pizza Stavanger hjertelig velkommen til Visit Region Stavanger-familie.

sier Line Murphy, cruise manager