Fra 1. mai er Elwin Ricardo Vis ansatt i vikariat som destinasjonsekspert i Region Stavanger. Han skal forsterke kommunikasjonsteamet med fokus på vertskap og sosiale medier med arbeidsplass på turistkontorene i Sandnes og Stavanger.

Elwin Ricardo Vis er 28 år og etter to halvårs opphold i Norge tidligere, har han nå flyttet til Norge med hensikt å bli. Han er født og oppvokst i Nederland, hvor han har tatt en bachelorgrad innen Business and Consumer Studies ved Wageningen University & Research. I løpet av bacheloren var han på utveksling ved NTNU og i Slovakia. Bærekraft og forbrukeradferd har gjennom hele studietiden vært et viktig tema. Når han startet mastergraden innen ledelse, økonomi og markedsføring, bestemte han seg for å fokusere på markedsføring, samt å utvide graden med et halvt år med enkeltemner innen adventure- og naturbasert reiseliv ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Det var her han fikk øynene opp for Stavanger-regionen. Ved siden av jobben sin i Region Stavanger fullfører Vis masteroppgaven, der han forsker på effektene av et mer bærekraftig reiselivsprodukt på gjestens opplevelse.

På fritiden er han engasjert i friluftsliv og trening, og å dra på tur i fjellet med telt og sekk er en absolutt favoritt. Eventyrene i naturen deler han gjerne på Instagram. En annen lidenskap er fotball, og da spesielt Feyenoord Rotterdam. 

Vikariatet i Region Stavanger er en unik og spennende mulighet for å kombinere min interesse for markedsføring, reiseliv og Norge. Glade gjester gir enormt mye energi i hverdagen, og jeg føler meg heldig som får være en del av et så dyktig og hyggelig team i starten av karrieren

sier VIS

Vi ønsker Elwin hjertelig velkommen til teamet!