Morten Andreassen er ansatt som prosjektleder Siddis Center. Stillingen er nyopprettet og skal spesielt fokusere på å få flere internasjonale konferanser og arrangementer til Siddis Center. Målet er å styrke Stavanger som arrangørby ytterligere og bidra til økt aktivitet for aktørene på området.

Morten kommer fra Meeting & Events i Radisson Hotel Group og har stor grad av internasjonal erfaring. Morten har en Master fra Griffith University fra Queensland i Australia, med spesialisering innen internasjonal turisme og hospitality. Morten ble også tildelt utmerkelsen Griffith Award for Academic Excellence 2017 – 2018 & Highest Course Achiever IMC (Integrated Marketing Communication). Fra før tok han en Bachelor i Reiselivsledelse fra Norsk Hotellhøgskule ved Universitet i Stavanger. Morten startet som Group Specialist og ble Team leader få måneder senere for å
lede et team av 4 ansatte.

Morten Andreassen ansatt som prosjektleder Siddis Center i Region Stavanger
Morten Andreassen ansatt som prosjektleder Siddis Center i Region Stavanger

Morten kommer inn i et kompetent salgsteam i Region Stavanger med spisset kompetanse på å selge inn internasjonale fagkonferanser og arrangementer til Stavanger-regionen. Hans første arbeidsdag vil være mandag 30.mai, og flytter tilbake til regionen for å starte i stillingen.

Stillingen er et samarbeid med Stavanger kommune med spisset fokus på å øke aktiviteten på Siddis Center. Siddis Center er de kommersielle aktørene på det som tidligere er kjent som Forum-området, nå samlet under begrepet Siddis Center på en felles ny markedsplattform. Satsingen har en proaktiv salgsmetode knyttet til Region Stavangers Ambassadørprogram som skal motivere for nye lokale initiativer til arrangementer i Stavangerregionen. Stillingen er en prosjektstilling over 3 år.

Reiselivsdirektør Per Morten Haarr er svært fornøyd med prosessen.

«Region Stavanger arbeider for at internasjonale events, arrangementer, konferanser, kongresser og messer legges til Stavanger-regionen. Vi søkte en person som kan skal drive frem nye arrangementer i samarbeid med aktørene på området, og vi er svært fornøyd med å få Morten med på laget. Sammen med teamet som allerede har en lang liste med arrangementer og konferanser i pipeline, vil det nå bli et økt fokus på Siddis Center-området. Vi ser frem til å jobbe med Morten og gleder oss til å få ham med på laget.»

Reiselivsdirektør Per Morten Haarr


Region Stavanger
er destinasjonsselskapet for Stavanger-regionen, og har ansvar for markedsføring og salg av Stavanger-regionen overfor kongress-, messe-, idretts- og kulturarrangementsmarkedet, samt ferie/fritidsmarkedet. Driver turistinformasjonene i Stavanger og Sandnes. Vi tilbyr objektiv og nøytral rådgivning for planlegging av kongresser og arrangementer, og kontaktformidling med leverandører og relevante partnere. Det er 13 kommuner i Region Stavanger: Randaberg, Stavanger, Sandnes, Sola, Gjesdal, Klepp, Time, Hå, Bjerkreim, Eigersund, Sokndal, Kvitsøy og Sirdal. Selskapet har vel 200 bedriftsmedlemmer.