Vi er stolte av å kunne presentere 2023-utgavene av det offisielle reiselivsmagasinet og turistkartet for Stavangerregionen i helt ny drakt. De høyt etterspurte produksjonene vil være tilgjengelige på våre kontorer i Stavanger og Sandnes fra fredag, 21.04.

Nytt format og design

Etter noen år med It’s waterful-designet var det tid igjen for en endring, og dette ble gjort i forbindelse med vårt nye markedsføringskonsept Edge of Norway™, som før øvrig skal lanseres på Region Stavanger sitt årsmøte på fredag, 28.04. på Quality Hotel Residence i Sandnes. Håper du blir med?

Målet vårt var å lage den kuleste reiselivsbrosjyren ever – og vi er selv godt fornøyde med resultatet. Det er uten tvil den kuleste reiselivsbrosjyren som er blitt laget av Region Stavanger. Se selv!

Brosjyrer og kart er veldig viktige verktøy for alle som jobber tett på regionens gjester. Både på våre turistkontorer, på flyplassen og ferjer, hotellenes resepsjoner, inngangen ved museer og mange andre steder i regionen skal våre produksjoner hjelpe folk å finne gode svar på «hva skal vi finne på?». Vi ser frem til å ta i bruk de nye brosjyrene og det nye konseptet og gleder oss til en travel turistsesong.

Gunhild Vevik, kommunikasjons- og markedssjef i Visit Region Stavanger

Takk til alle som har bidratt!

Vi hadde ikke kunne laget produksjonene uten våre viktige støttespillere og samarbeidspartnere, først og fremst de medlemmene som valgte å støtte arbeidet ved å annonsere i våre kanaler. Det var veldig kjekt å jobbe sammen med Fabel Media AS som har levert nytt design og introtekster i forbindelse med det nye markedsføringskonseptet Edge of Norway™. Grafo trykkeri AS har som alltid gjort en strålende jobb med å sette inn alle ønskede bilder og tekster på rett måte på alle fire språk. Til de spanske oversettelsene brukte vi vår tidligere kollega Aino Heikurainen, som nå er bosatt i Spania, engelsk og tysk tok vi i god tradisjon selv. Ålgård Offset stod for selve trykkingen. Tusen takk til alle som har bidratt, vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet ved neste anledning.

Kommunikasjons- og vertskapsteamet i Visit Region Stavanger som har jobbet med produksjonene. Fra venstre: Gunhild Vevik, Liv Kristina Jehl, Lene Lunde, Heta Inoma, Elwin Ricardo Vis og Henrik Susort.
Foto: Tord Paulsen