Kjenner du noen som ikke liker sjokolade? Vi i Region Stavanger elsker sjokolade og er ekstra glade for å ha med denne lokale sjokoladefabrikken som medlemsbedrift.

Asle Østbø, gründer og sjokolademaker ved Chili Chocolate

Chili Chocolate lager sjokolade i alle mulige former og smaker både med og uten chili midt i hjertet av Stavanger sentrum. I Søregata 27 finner du butikken hvor du kan se inn i produksjonslokalene. Her lages alt fra eksklusiv konfekt med ekte smaker, sjokoladefigurer i alle størrelser, chilimarmelade, sjokoladepålegg, tantes godteri til hjemmelaget iskrem som du til og med kan kjøpe med hjem til familien.

 

Sjokoladekurs og aktiviteter

Chili Chocolate har mulighet for å ta imot små grupper som ønsker å ha en liten aktivitet eller lære å lage sjokolade. De tilpasser seg selvsagt etter kundens ønske og er åpne for nye ideer. Tidligere har de blant annet arrangert sjokoladekurs for barn, utdrikkingslag og jentekvelder.

 

Stavangers beste konfekt

Det er flere enn oss i Region Stavanger som elsker produktene deres, og på TripAdvisor finner man kun svært positive anmeldelser. Betjeningen er hyggelig og entusiastisk og deler gjerne ut smaksprøver. Produktene deres er populære gaver, både ved private anledninger og i forretningssammenheng. Husk å kjøpe gaver til både mor og kjæresten til søndag!

 

«Nå som Valentine & morsdag nærmer seg, må vi jo huske på at vi har to typer mennesker, de som elsker sjokolade og de som lyver,» sier Asle Østbø, gründer og sjokolademaker, med et lurt smil.

 

Les mer om Chili Chocolate.