Vårt nye merkevarekonsept, Edge of Norway™, ble presentert våre medlemmer sist fredag. Region Stavanger har med dette fått et godt nytt verktøy for å skape mer oppmerksomhet om regionen vår, medlemmene og selskapet. Team Edge of Norway er kjempeklar for å ta det i bruk.

Fabel Media har tatt kjernehistoriene vi kom frem til i RISS-prosjektet ut i grafisk visualisering og tone of voice. Therese Helgeland og Nils Petter Wedege presenterte løsningen ovenfor en fin gjeng av våre nærings- og kommunemedlemmer på bransjemøtet sist fredag. Region Stavanger, medlemmene og samarbeidspartnere skal nå være Team Edge of Norway.

Plan vår, sommer og høst 2023

I de neste ukene inviteres alle medlemmene til å ta Edge of Norway™ i bruk. Profilmanualen gir alle som jobber med å fronte får region som reisemål tilgang på verktøyet. Edge of Norway er laget slik at den står fint sammen med grafiske elementer våre medlemmer har. Hå kommune og Magma UNESCO Global Geopark har kampanjer under produksjon som skal underbygge Edge of Norway-satsingen.

Region Stavanger implementerer Edge of Norway på alle forretningsområder, prosjekter og tiltak; arrangementsturisme, MICE, feriefritid, cruise og forretningsutvikling, samt vertskap og markedsføring.

Salgsarenaer på B2B-segmentet skal ha synlig avsender Edge og Norway™, og kampanjer med samarbeidspartnerne på B2C, Fjord Norge og Visit Norway ser vi for oss å gjøre noe stort med også.

Nye samarbeidspartnere innen annet næringsliv håper vi kan se potensialet om et felles løft for å bygge kjennskap om regionen vår med Edge of Norway. Nå med stor etterspørsel etter arbeidskraft vil vi kunne være med å underbygge «bo, leve og jobbe» også.

En begeistret reiselivsdirektør snakker med TV-Vest

https://video.tvvest.no/nytt-varemerke-skal-fa-turister-til

Velkommen til Edge of Norway

I Stavanger-regionen er det kort vei mellom store kontraster. Fra vannkanten langs Jærstrendene til utsikten fra store høyder på Preikestolen og Kjeragbolten. Fra gatekunst i urbane strøk til Jæren med lys og landskap som har inspirert kunstnere gjennom århundrer. Fra grønne øyer og havets perler, til månelandskapet i Magma UNESCO Global Geopark. Fra fullstendig stillhet til summende byliv i Stavanger, Sandnes, Egersund eller på Bryne.

RISS-prosjektet i regi av region Stavanger, medlemmer og partnere

https://www.edgeofnorwaytoolbox.no/bakgrunn