29 Internasjonale toppnavn og norske stjerner er klare for en av landets største musikkfestivaler!


Under Toppmøte i Stavanger på lørdag ble årets LS-artister lansert gjennom en livestream på Facebook og Landstreff.no, med 300 gjester tilstede og flere tusen som fulgte livestreamen. Med 14 000 gjester pr. dag har Landstreff Stavanger blitt en av landets største musikkfestivaler, og har en lang tradisjon med å invitere noen av verdens største artister. I år står blant andre Macklemore og Martin Garrix på plakaten, og får i dag følge av de amerikanske rapperne G-Eazy og French Montana samt svenske Axwell /\ Ingrosso. I tillegg kommer Spellemann-grossist Cezinando, Gabrielle og Karpe Diem, som gjør en sjelden konsert i 2018. Landstreffet er utsolgt for 18. året på rad, og billettene ble revet bort allerede i august i fjor. Landstreff kan i år også presentere en ny scene på LS. På Red Bull Music Stage vil LS presentere og gi fremtidens talenter muligheter. Her finner du en kort presentasjon av alle artistene. https://www.facebook.com/landstreffstavanger/videos/10157515861793508/

Ambassadørpris
Torsdag den 8. mars fikk Magnus Lund og Landstreffet som en av 16 vinnere Ambassadørpris for 2017 i regi av Region Stavanger.  Vinnere av prisen er aktive innen nasjonale og internasjonale nettverk og har ofte en nøkkelrolle innen lokalt næringsliv og forskningsmiljø i regionen.
https://blogg-regionstavanger.com/ambassadorprogrammet-en-suksesshistorie-for-regionen/
Noe vi er veldig stolte av!

Bli kjent med Ambassadør Magnus Lund, Lund Gruppen Arrangement, Landstreff Stavanger 

Magnus Lund ble 8.mars 2018 kåret til Region Stavanger Ambassadør for sitt arbeid med Landstreff Stavanger og for å ha satt Norge og Stavangerregionen på kartet globalt.

Magnus Lund er daglig leder i Lund Gruppen Arrangement og arrangør av Norges største musikkfestival for ungdom – Landstreff Stavanger. Med hele 14.000 gjester hver dag, hvorav over 85% er tilreisende, og over 30 konserter på 7 scener er Landstreffet blitt en fullverdig musikkfestival, og feiret i 2016 30-års jubileum! Landstreffet trekker internasjonale artister og har et godt rénomme som arrangør både blant artistene og deltakerne. Når Innovasjon Norge høsten 2017 gjorde sin undersøkelse om hva det snakkes om globalt når det gjelder Stavangerregionen, var Landstreffet og artistene som hadde vært på Landstreffet noe av det som ble trukket frem. Magnus er 4. generasjons medeier i Lund Gruppen Holding AS, et familieeid selskap som har vært i underholdningsbransjen siden 1895. Magnus har erfaring fra store festivaler som Quartfestivalen og Hovefestivalen, men har de siste 11 årene jobbet i Lund Gruppen Arrangement, blant annet med Landstreffet. Lund Gruppen Arrangement gikk i 2017 inn som medeier i musikkfestivalen Palmesus i Kristiansand.

LS2018 arrangeres for 32. gang den 4. – 6. mai i Stavanger.
LS:Camp, LS:Premuim og LS:Hotel x 2, er alt utsolgt.

Vår hovedmålsetning er å gi publikum sitt livs opplevelse – én gang i livet.