VRkaden er blitt medlem i Region Stavanger. De er Stavangers første Virtuell Realitet(VR)-arkade. Alle deres VR-stasjoner er bygget med den mest oppdaterte og banebrytende teknologien, som sørger for at du får en unik opplevelse. Ønsker du å oppleve VR alene, eller dele øyeblikket med venner,  så tilrettelegger de alt til dine behov, og gir deg muligheten til å erfare den beste og mest unike virtuelle virkelighetsopplevelsen!

VRKaden

Virtuell virkelighet er spennende! Foto: VRkaden

Banebrytende fremtidsteknologi

Ved å kombinere de nyeste fremskrittene i VR Headset, bevegelsessensorer og 3D-spillmotorer i sanntid, leverer de på Vrkaden en høy troverdighet, lav latency-opplevelse med ubegrenset potensial. Fordyp deg i en virtuell video-spillverden og samhandle med den som aldri før. Med en rekke videospill drevet av Steam, kan spillerne oppleve fjerne, virtuelle planeter eller rush av en zombie-apokalypse. Spill med venner eller utforsk på egen hånd. Du kan utforske virtuelle verdener med en annen venn, gå online og leke med andre rundt om i verden, eller ta reisen alene. Les mer og bestill. 

Alltid oppdatert teknologi

Ved hjelp av kraften til HTC Vive, og spill drevet av Steam, leverer VRkaden ubøyelig ytelse ved styrken av fingertuppene med topp merket videospill tilgjengelig i VR.

Osman Chaudry forteller om oppstarten:

«Konseptet «VRkaden» ble til en sen januar kveld i 2017 av en vennegjeng bestående av 3 sivilingeniører, Imran Choudhary, Atif Bhatti og Osman Chaudry. Vi fikk raskt følelsen av at Stavanger-regionen trengte noe helt nytt, og fikk på samme tid investorer på plass. Vi var superheldige med lokasjonen, midt i Stavanger sentrum, og startet arbeidet i sommer. Til høsten stod VRKaden klar til å ta imot gjester som ønsket å oppleve Virtual Reality enten alene eller med venner. På et halvt år fikk vi mer enn 300 unike gjester som har vært fornøyd med opplevelsen. Men vi følte fortsatt at Stavanger ikke helt kjente til VRKaden, og etter flere tilbud fra forskjellige aktører gikk vi for Region Stavanger, av den enkle grunn fordi vi ønsket å tilby noe helt nytt, ikke bare for Siddisene, men hele verden! Dette fordi vi, i det nåværende øyeblikk, er den eneste VR Arkaden i hele Norge. Med medlemskap i Region Stavanger ønsker vi å gjøre oss synlig for turistnæringen, hoteller og gi opplevelser for de som ikke alltid ønsker å traske ut i regn og snø, men liker varmen og spenningen ved å utforske noe kun fantasien kan sette grenser for.»