Rush Trampolinepark ble nylig medlem. I januar åpnet RUSH sin nyeste, største og absolutt mest varierte trampolinepark på Forus. Parken er gigantisk og med sine 2 700m2 inneholder den alt en moderne adrenalinpark bør ha. Parken bidrar positivt til sysselsetting i regionen; med 86 ansatte, hvorav de fleste er unge studenter. I parken kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks. Egen kafé og fine fasiliteter. De tilbyr ulik frihopping, trampolinekurs, opplegg for bursdagsfeiringer, Babysprett for de minste, og Rush after dark for de som vil oppleve en litt kul lysshowopplevelse. Og har du ikke nok hobbier, så kan dodgeball være det nye, egen dodgeball-liga.

Rush Trampolinepark Stavanger

Spretten moro hos Rush Trampolinepark Stavanger

«Det har vært en spennende oppstart, og vi opplever å få svært gode tilbakemelding fra de som besøker oss», sier daglig leder i Rush Trampolinepark, Lars Juhl. «Vi håper å kunne være med å bidra til attraksjonskraften for regionen som reisemål, sammen med de andre opplevelsesaktørene».

 

« Region Stavanger synes det er bra at flere opplevelsesbedrifter etableres, og RUSH Trampolinepark bidrar med 45 nye årsverk  til regionen», sier kommunikasjonssjef Gunhild Vevik i Region Stavanger.