Kano er gøy! Lutsivassdraget i Sandnes. Foto: Daniel Møller

Kampanjen Ut i Sandnes er et flott utviklingsprosjekt som Region Stavanger i sommer har kjørt sammen med Sandnes kommune og Pro & Contra som har stått for idé og konsept.

«I forbindelse med kampanjen har vi frontet og promotert de klassiske og familievennlige opplevelsene som Sandnes allerede har og i tillegg er det utviklet nye, spennende kulturturer, sammen med kulturavdelingen og byantikvaren i kommunen», forteller Gunhild Vevik, prosjektleder for Region Stavanger i prosjektet.

Alle produktene i Sandnes finnes på kampanjenettsiden som ble laget og lansert i juni 2020. Det er i tillegg laget flere flotte filmer som er delt på sosiale media.  Se kampanjenettstedet her: www.uti-sandnes.no 

 

De nye kulturturene

  • Tripp, trapp Sandnes. Fem toppturer for trappeelskere. Kulturturer der du trimmer kropp og hjerne samtidig.
  • På sporet av krigen. I Sandnes finner du noen av de viktigste anleggene og kulturminnene fra krigen og det som utgjorde Festung Norwegen – det tyske festningsverket for hele kyst-Norge.
  • Sandnes på leirføtter. I mer enn 200 år preget 11 teglverk og 15 potteribedrifter byen. Sandnesgauken i byvåpenet er ingen tilfeldighet. Historien er spennende og avtrykkene fins.

>>Kulturturene finner du her. 

Nå oppsummerer vi sommeren og gleder oss til å ta fatt på høsten. Sandnes har flere ting på lager, og vi gleder oss til å få ut det gode budskapet. Mer informasjon kommer etter hvert! For detaljer, ta gjerne kontakt med oss i Region Stavanger.

Følg, lik, del

Facebook-siden Ut i Sandnes

Instagram-siden Ut i Sandnes

Alle foto: Daniel Møller

Kjerag! Foto: Lysefjorden Adventure AS