Nok en internasjonal konferanse er bekreftet til Stavangerregionen i 2022. Stavanger blir vertskap for the SPWLA 63rd Annual Symposium 10. – 15. juni 2022.

SPWLA (Society of Petropshysicists and Well Log Analysists) har valgt energihovedstaden Stavanger, som vertskapsby for organisasjonens årlige konferanse, the SPWLA 63rd Annual Symposium i 2022. Region Stavanger, i samarbeid med Norwegian Formation and Evaluation Society, har utarbeidet en solid søknad med tema «Stavanger gives you energy». Konferansen skal avholdes 10. – 15. juni i 2022 og vil tiltrekke seg ca flere hundre petrofysikere fra hele verden.


Energihovedstaden Stavanger er den perfekte vertsby for en global olje og gass – relatert konferanse som the 63rd SPWLA Annual Symposium i 2022, sier president i NFES (Norwegian Formation & Evaluation Society), Mathias Horstmann fra Schlumberger:


«Det er helt naturlig for NFES å velge Stavanger som vertsby, når vi som SPWLA Norway Chapter inviterer SPWLA til Norge. Her er vi tett på flere ledende olje – og gasselskaper i verden, i tillegg til direkteruter til flere energihuber i Europa. I tillegg, har Stavanger moderne konferansefasiliteter i topp klasse og kan by på unike natur og kulturopplevelser for delegatene som kommer. NFES ser frem til å ønske SPWLA velkommen til Stavanger i 2022«.

Året 2022 ser svært lovende ut for Stavanger som kongressdestinasjon og møteindustrien ser frem til å være vertskap for fysiske konferanser igjen.


«Det er stas at SPWLA har valgt Stavanger som destinasjon i 2022. Sammen skal vi sørge for at the SPWLA 63rd Annual Symposium blir en stor suksess, både for arrangør og alle de internasjonale tilreisende», sier kongressjef Per Morten Haarr i Region Stavanger.

SPWLA 63rd Annual Symposium skal arrangeres i perioden 10. – 15. juni i 2022 på Clarion Hotel Energy. Direktør Gjermund Dahl ser frem til å ønske flere hundre petrofysikere fra hele verden velkommen til Clarion Hotel Energy:

«Clarion Hotel Energy ønsker deltakerne til SPWLA velkommen til oss i juni 2022. Vi gleder oss stort og er stolte over å få lov til å være en aktiv medspiller til dette årlige symposiet, og til å bidra med vår energi inn i arrangementet. Vi vil gjøre vårt beste for at gjestene skal oppleve hotellet og Stavanger regionen på en den best mulige måten.«

Les mer om:

SPWLA