Norsk husmannskost som lammefrikassé er noe av det du kan lære å lage. Foto: Social Cooking AS

Social Cooking tilbyr matkurs i Stavanger og andre steder i Rogaland. De arrangerer matkurs for privatpersoner og bedrifter, og de har også noen veldig populære matkurs for barn. Dersom du lurer du på hva du skal gjøre i utdrikningslaget eller teambuildingen, så er et matkurs hos dem et flott tilbud! De tilbyr også pakkeløsninger med andre sosiale aktiviteter. De holder til i flotte kurslokaler på Traktøren på MagasinBlaa, samt andre lokaler som kan benyttes etter gjestenes behov.

 

Taste of Norway

Social Cooking er i tillegg med på å tilby et tilbud for Stavangerregionens besøkende. Det arrangeres matlagingskurs, hvor deltagerne kan lære å lage  tradisjonelle, norske matretter. Bli med, lær å lage mat, og del opplevelsen med dine venner. Priser er 500,- kr. per person.  Les mer om Social Cooking.

 

Stavanger Culinary Lookout

Stavanger Culinary Lookout inviterer til en spennende smaksopplevelse, med det aller beste regionen kan tilby av råvarer og lokalprodusert mat i kombinasjon med en panoramautsikt av Stavanger by uten sidestykke. Alt finner sted på utkikkspunktet/takterrassen  ved et av Stavangers hippeste hotel; Comfort Hotel Square. Her vil Culinary Lookout Team guide deg gjennom alle smakene og gi deg den lokale mathistorien. Sommeren 2017 – daglig kl. 12:00! Les mer og bestill her!