Sommersesongen er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss allerede til å ta imot gjester fra hele verden i våre turistinformasjonskontorer. For å bli enda flinkere på å selge turene til våre medlemmer, ble det arrangert en salgsworkshop for de ansatte på turistinformasjonskontorene.

Tirsdag, 25. april ble samtlige medlemsaktører som tilbyr turer invitert til å holde korte innlegg om deres tilbud. Dagen ble delt opp i små tidsintervaller på 15 minutter, der aktørene fikk presentert seg med all nødvendig informasjon. Målet var å gi våre turistverter en oversikt over turene som tilbys i regionen, med både oppdatering og opplæring om hvordan produktene anbefales og selges hos oss.

Både salgsaktørene og de ansatte satte stor pris på dagen.

«For oss i Tide er turistinformasjonen et av de viktigste kontaktpunkt i møte med regionens besøkende. Hvert år får vi møte frontpersonellet og oppdatere dem om salg av våre turer til Preikestolen, Kjerag og Trolltunga. Vi liker denne kvalitetssikringen, og ser frem til enda en god sesong i samarbeid med Region Stavanger og deres ansatte for salg av våre turer,« sier Leif Roger Torgersen, Salgsleder Tide avd. Stavanger.

«Det er veldig kjekt å se at det tilbys flere turer hvert år, og det gjelder virkelig å holde seg oppdatert på alle tilbud, priser og tider,» mener Inger-Sigrun Slagstad Vik, informasjonsmedarbeider ved turistkontoret. «Under denne dagen fikk vi en god oversikt over regionens produkter. Ikke minst er det veldig greit å få møte storparten av alle aktører direkte, kunne stille spørsmål, og få den personlige kontakten – da blir det mye enklere å finne ut av ting ved eventuelle utfordringer i løpet av sesongen.»

Nå ser både salgsaktørene og de ansatte ved turistinformasjonskontorene frem til sommeren og en travel sesong, der vi satser på å øke salgstallene våre fra i fjor.

Disse aktørene deltok:

Boreal, City Sightseeing Norway /Strømma Norge AS), Fjord Events, Fjord Line, FOAM Travel, Flor og Fjære, GuideCompaniet, Helitrans, Kolumbus, Lysefjorden Kajakkutleie, NorAviation, Norled, NuArt, Outdoorlife Norway, Private Cruise, Rogaland Aktiv, Rødne, Social Cooking, Tide.