En flott, gammel dame er et nytt tilskudd til medlemmene i Visit Region Stavanger. Damen heter M/Y Amica og tar med gjester på et eksklusivt cruise i Stavangers idylliske skjærgård. 

En elegant dame. Foto: Ryfylketurer AS.

Veteranbåt fra 1947

Ombord M/Y Amica nyter gjestene det gode liv i sin helt egen private yacht. Kapteinen frakter gjestene til øyer og skjulte perler, steder som ikke kan besøkes på annen måte enn med båt. Eier og kaptein, Alf Sevild, tar gjestene tilbake i tid og inn i naturen – til et uforglemmelig møte mellom presist håndverk og havet. Ryfylketurer har turer fra mai til og med september.

Finn ut mer om turen.

Gjestene søker det ekte og autentiske

“Enda mer enn før ønsker gjestene å oppleve noe unikt og ekte når de er på tur. Lokal identitet og tilhørighet er viktig, og skipper Sevild viser gjerne gjestene sine de litt ukjente stedene fra et lokalt perspektiv, i denne elegante veteranbåten – et produkt av ekte håndverk og god, norsk båtbyggerånd. Det er gledelig å kunne tilby denne type aktiviteter til våre tilreisende”, uttaler reiselivssjef i Visit Region Stavanger, Per Morten Haarr.  

Les er om Ryfylketurers tilbud og veteranbåten her. 

Kaptein og eier Alf Sevild. Foto: Ryfylketurer AS.
Idyllisk. Foto: Ryfylketurer AS.