Vinterland i Sandnes – Foto: Marie von Krogh, Ut i Sandnes

Sandnes kommune er en av de største driverne på reiselivssatsing, både på markedsføring og utvikling, i regionen vår. Ut i Sandnes-prosjektet ruller nå i sitt tredje år, og viser til gode resultater på både synlighet for næringsaktører, museer, handel og naturopplevelser, og god konvertering på salg til disse.

Den siste uken har vi i destinasjonsselskapet både hatt et frokostmøte med Ut i Sandnes-prosjektet hos Quality Hotel Residence med næringsaktører, samt presentert Ut i Sandnes på Treffpunkt Sandnes i regi av Næringsforeningen på Vitenfabrikken.

Innlegg fra forfatter Janne Stigen Drangsholt som elsker Sandnes Foto: Liv Kristina Jehl

Prosjektet har forsterket Sandnes sin attraksjonskraft som reisemål i Norge for familieopplevelser. 2020, 2021 og nå i 2022 har prosjektet vært med på å forsterke satsingen på helårsturisme. Visit Region Stavanger sitter nå med en utvidet kompetanse på gjennomføring av nasjonale kampanjer og operative utviklingsprosjekter. Noe som ikke er gjort på et slikt nivå tidligere. 

Vi har lyst til å gi honnør til både Sandnes kommune ved politikere og ansatte ved næring og kultur, og våre næringsaktører i reiselivet som stiller opp for at vi skal få gjennomført gode reiselivsprosjekter på markedsføring og utvikling.

sier reiselivsdirektør Per Morten Haarr.
Vitenfabrikken Foto: Daniel Møller, Ut i Sandnes