Is Paradis er en kiosk ved Sverd i Fjell i Møllebukta i Stavanger, som ble etablert i 2016. Daglig leder Sonja Hargaut ønsker at kiosken bidrar til en god opplevelse i Møllebukta i sommersesongen mai- september. Men Is Paradis tilbyr litt mer enn bare iskrem!

2017-sesongen starter allerede 1. april, og da vil man kunne kjøpe seg både softis, kuleis, milkshake, smoothie, kaffe, nystekte lapper, samt små lunsjretter som sandwich, panini, salater og supper. Det serveres hjemmekokt rabarbra på softisen, og nyrørte jordbær med sjokoladebalsamico, noe som ble storselgeren i 2016. Det er mulig å sette seg ned for å beundre den flotte parken og Sverd i fjell.

I tillegg til iskrem, kaffe og småretter kan det også kjøpes noen suvenirer. Personalet slår gjerne av en prat og kan gi gode anbefalinger til de som skal oppleve noe i regionen. De tilpasser maten så godt som mulig for de som har intoleranse og for de som ønsker et sunt alternativ.

Fra mai til september vil kiosken være åpen hver dag fra kl. 11 til minst kl. 18 (ved fine kvelder så lenge det er folk). I april er det ennå usikkert om det blir åpent hver dag, men det skal i hvert fall være åpent fra torsdag til søndag.

Kiosken vil være med å løfte attraksjonen Sverd i fjell og blir helt sikkert satt stor pris på av både internasjonale og lokale gjester.

Region Stavanger gleder seg til muligheten å få kjøpt is i Møllebukta i sommer og ønsker Is Paradis velkommen som medlem!

Les mer om Is Paradis sine tilbud.