Lufthansa øker til hele 10 ukentlige avganger til Stavanger lufthavn, Sola.

Avinor og Region Stavanger har de siste seks månedene jobbet tett med Lufthansa, og har mottatt de strålende nyhetene om at Lufthansa øker satsingen sin ved Stavanger lufthavn, Sola. 

Frankfurt – en viktig innfallsport

Dette er gode nyheter for både forretningsmarkedet og turismemarkedet til Stavanger-regionen, da Frankfurt er en viktig innfallsport for flere destinasjoner i Europa og i oversjøiske land. I juli 2022 var det 44 409 avganger fra Frankfurt til 83 land fordelt på 575 ruter med 116 flyselskaper (kilde: https://frankfurtairportguide.com/statistics). Selvsagt blir det positivt for nordmenn som skal ut og reise, men rutene er essensielle for å opprettholde nok aktivitet og øke besøk til regionen. 

Med de nye avgangene som starter allerede fra 30. oktober 2022 blir det dermed et løft for all innkommende trafikk fra utlandet; bedre tilgjengelighet og nye ankomsttider gjør at det å reise mellom Frankfurt og Sola blir enda enklere og mer attraktivt fra mellom- og Sør-Europa. Region Stavanger står klar til å vise Stavanger-regionen fra sin beste side til enda flere internasjonale gjester. Willkommen in Stavanger!

Flemming Nordestgaard, General Manager Norway for Lufthansa Group kommenterer de gode nyhetene: 

”Lufthansa øker hyppigheten til Stavanger etter god respons i markedet. Vi har hatt et godt samarbeid med alle i Stavanger, med god støtte fra blant annet Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Stavanger kommune, Stavanger lufthavn, Sola og Visit Region Stavanger. Utover at vi øker antall frekvenser så optimerer vi også tidsplanen slik at det tilbys bedre og flere connections via Frankfurt, især til/fra Nordamerika, hvilket vil gjøre ruten enda mer interessant for såvel corporate- som leisure-reisende”. 

Detaljer om rutene: 

Frankfurt – Stavanger

Mandag, tirsdag, torsdag, lørdag, søndag 10.00 – 11.45

Onsdag, fredag 10.25 – 12.10

Tirsdag, torsdag, søndag 16.40 – 18.25

Stavanger – Frankfurt

Mandag, onsdag, fredag 06.45 – 08.40

Mandag, tirsdag, torsdag, lørdag, søndag 12.35 – 14.30

Onsdag, fredag 12.50 – 14.45

Her bestiller du flybilletter med Lufthansa

Fra åpningen av Lufthansas Frankfurtrute til Stavanger tidligere i år. Foto: Lufthansa