Region Stavanger har ansatt Morten Andreas Puntervoll som salgssjef for ferie-og fritidssegmentet. Hele 70 søkere meldte sin interesse og det var mange godt kvalifiserte søkere. Morten trådte stillingen allerede 1. februar 2024.

Det er utrolig spennende tider i vente, og jeg gleder meg over å ta fatt på denne muligheten.

Morten Andreas Puntervoll 

Vi tilbyr en region som har svært mye å tilby for de reiselystne, spesielt for elskere av flott natur, rik kultur og de matglade. Vi har god kapasitet til å ta imot flere turister, og sammen med våre medlemmer og samarbeidspartnere skal vi sørge for en bærekraftig utvikling av porteføljen kundene tilbys i Stavanger-regionen. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med medlemsbedriftene i segmentet, og løfte dette ut til aktørene nasjonalt og internasjonalt

uttaler den nye salgssjefen på feriefritid i region stavanger, morten Andreas Puntervoll

Valget falt naturlig etter en god rekrutteringsprosess hvor Morten skilte seg godt ut. Morten Andreassen er en erfaren og dyktig profesjonell med et solid utdanningsgrunnlag innen reiselivsledelse og forretning. Han har en mastergrad i Business Advanced med spesialisering i International Tourism and Hospitality Management fra Griffith University i Australia, hvor han også ble anerkjent for akademisk fremragende prestasjoner. Morten har en bachelorgrad i Reiselivsledelse fra Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger.

Med en imponerende arbeidserfaring innen hotellbransjen, har Morten jobbet både nasjonalt og internasjonalt. Han har vært en sentral figur i salgs- og markedsføringsstrategier for å fremme destinasjoner og arrangementer, med spesielt fokus på sport- og kulturarrangementer samt kongresser. I tillegg har han ledet team og vært ansvarlig for gruppeforespørsler, booking og salg av hotellrom og møterom, samt utviklet effektive rutiner for å sikre kundetilfredshet.

sier leder b2b i region stavanger, anette larsen bognø

Morten har også verdifull erfaring fra frivillighetsarbeid og internasjonalt engasjement, som viser hans evne til å samhandle med ulike kulturer og samfunn. Han har demonstrert sterke kommunikasjonsevner og en forpliktelse til å bidra til samfunnet gjennom sitt engasjement med organisasjoner som Røde Kors og Association of Norwegian Students Abroad.

Med sin kombinasjon av faglig kompetanse, ledelseserfaring og mellommenneskelige ferdigheter, vil Morten være en verdifull ressurs for Region Stavanger de kommende årene.

Ny prosjektleder Siddis Center ansatt

Ansettelsen av Morten på ferie-og fritidssegmentet innebærer at hans prosjektengasjement måtte erstattes, og valget falt på dyktige Ole Unger Weierholt. Ole er en dedikert og ambisiøs profesjonell med en sterk akademisk bakgrunn innen hotell- og serviceledelse.

Ole har allerede arbeidserfaring fra flere av Region Stavangers medlemsbedrifter og tiltrer stillingen 1. mai, men starter en gang i uken allerede nå i februar. Prosjektstillingen løper til juni 2025.

Jeg ser denne stillingen som en fantastisk mulighet hvor jeg kan bidra til løfte og selge regionen som den foretrukne destinasjon for arrangement og konferanser.

Ole Unger Weierholt

Ole har en bachelorgrad i Hotelledelse med spesialisering i prisstrategier for historiske hoteller i Norge og tar for øyeblikket en mastergrad i Service Leadership in International Business ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Hans masteroppgave vil utforske hvordan autentiske opplevelser påvirker kunders betalingsvilje og hvilke faktorer som kan påvirke autentiske opplevelser.

Med erfaring fra Hurtigruten som crew purser og crew manager, har Ole opparbeidet seg en omfattende forståelse for kundeservice og krisehåndtering i en maritim setting. Han har også arbeidet ved flere hoteller og spisesteder i regionen, samt innehar erfaring som resepsjonist, ekspeditør og vertskap.

Med en lidenskap for natur og friluftsliv, samt hobbyer som seiling og surfing, har Ole utviklet et nært forhold til regionen og de ulike aktørene som opererer der. Han er en erfaren fjellvandrer og bilturist og har også bodd et år i seilbåt, noe som gir ham unike lokale kunnskaper både på land og til sjøs. Ole har også verdifull erfaring fra sin tid i marinen, hvor han har deltatt på internasjonale operasjoner i regi av NATO.

Med sin sterke IT-forståelse og kompetanse innen salg og markedsføring, samt gode kommunikasjons- og informasjonsferdigheter, er Ole godt rustet til å bidra til å selge regionen nasjonalt og internasjonalt. Hans positive engasjement og kompetanse gjør ham til en ideell kandidat for denne prosjektstillingen.

sier leder b2B i region stavanger, Anette larsen bognø

Vi ønsker både Morten og Ole hjertelig velkommen til oss!