Vi er stolte av å kunne presentere 2018-utgaven av feel free, den offisielle guiden for Stavangerregionen. Vår populære regionsguide har fått seg et skikkelig ansiktsløft, med nytt format og design, nye tekster og kapitler. Guiden er den viktigste innsalgsbrosjyren for Region Stavanger i alt salgs- og markedsarbeid, i tillegg til verktøy nummer 1 i turistkontorene.

Print er ikke dødt – vi velger å trykke de «riktige» tingene

Selv om vi lever i en digital tidsalder, er printutgaver en veldig viktig del av markedsføringen, og noe som folk liker å ta med seg. Undersøkelser viser at mer enn 50% US-reisende bruker trykksaker når de bestemmer seg for et reisemål, og at nesten 70% reiser til en destinasjon etter å ha mottatt guiden derfra.

Vi ser ofte at trykksaker som guiden har veldig lang levetid, for eksempel når vi mottar bestillingslapper som fulgte med i guiden for mer enn 10 år siden, eller når folk kommer innom turistkontorene våre med gamle guider som de har fått av bekjente som har vært på ferie her for noen år tilbake.

I vår digitale tidsalder er det mye penger å spare på ikke å trykke produksjoner som knapt brukes, som heller kan leses på skjerm. Derfor har vi for eksempel sluttet med å trykke produktmanual, og vi skal heller ikke trykke Region Stavangers årsrapport for 2017. Vi ser derimot at det er stor etterspørsel etter regionsguiden, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Guiden sendes både til privatpersoner, turoperatører, reisebyråer, messer og konferanser i hele verden. Tilreisende finner den blant annet på Stavangerregionens turistkontorer, hoteller og museer, samt på flere turistkontorer i Norge.

Nytt format og design

Etter flere år med samme format og design ønsket vi å fornye guiden og satte i gang med å forandre både utseende og innhold. Den har fått et et mer «magasinaktig» format, og oppbyggingen har blitt mer logisk. Vi har laget nye kapitler og skrevet nye tekster. Nå håper vi at resultatet blir godt tatt imot av både medlemmer og gjester og benytter anledningen til å takke alle annonsørene for deres viktige bidrag. Uten dere hadde vi ikke kunnet lage guiden!

Nysgjerrig på den nye guiden? Her finner du den i elektronisk format.

Fakta

Feel free er den offisielle guiden for Finnøy, Rennesøy, Randaberg, Stavanger, Sandnes, Sola, Gjesdal, Klepp, Time, Hå, Bjerkreim, Lund, Eigersund, Sokndal og Sirdal.
Opplag: 235 000 eksemplarer, fordelt på norsk, engelsk, tysk og spansk
Omfang: 80 sider
Innhold: Informasjon og fakta om opplevelser i Stavangerregionen, praktisk info og kart

Guiden blir kjørt ut kostnadsfritt til våre medlemmer i uke 9 og 10, vennligst bestill via linken her.

Vi ønsker dere og regionens gjester god fornøyelse med vår nye regionsguide!