Under navnet Fishing Stavanger tilbyr Equitum fisketurer fra Stavanger med MS Rapp, en original fiskebåt som ble bygd i Risør i 1913. I 2012 ble fartøyet restaurert og grasiøst omgjort til en moderne fiskebåt med avansert fiske teknologi og en rekke fasiliteter. MS RAPP er sertifisert for 12 passasjerer, og barn er selvfølgelig velkomne. Ombord finner du GPS, fiskesøker samt toalett. Under dekk er det komfortable sitteplasser til 12 personer i oppvarmet område.

MS Rapp

Fishing Stavanger spesialiserer seg på å gi den beste fiskeopplevelsen i Stavanger. De lager tilpassede fisketurer for sine kunder basert på deres planer og preferanser. I tillegg til de planlagte 3-timers fisketurene i sommersesongen, tilbys det halvdagsturer, dagsturer og flerdagsturer. Kapteinen Ulf Tørressen har fisket nesten hele sitt liv, og du har mulighet til å fange torsk, lange, brosme, hyse, hvitting, sei, makrell og mer i vanndybder fra 40 – 80 meter.

«Vi får stadigvekk forespørsel om fiske og fisketurer på turistkontoret i Stavanger, og er veldig glad for at det er kommet en ny aktør på plass», sier teamleder for turistkontoret Liv Kristina Jehl. «Det er mulig å booke turene med MS Rapp hos oss – velkommen til turistkontoret!»

Hver fisker vet at en stor fangst er mer enn bare spenningen i øyeblikket – det skaper livslange minner og historier å fortelle i årene som kommer. Mannskapet på MS Rapp ønsker å skape og dele disse minnene med deg. Med fantastiske guider, lokal kompetanse og noen av Norges beste fiskevann, er det egentlig bare opp til fisken å bite …

Region Stavanger ser frem til et godt samarbeid med Equitum/Fishing Stavanger. Skitt fiske!