Ledig stilling hos Region Stavanger, Edge of Norway

Ønsker du å være vertskap for våre fantastiske gjester fra hele verden? Da kan du være den destinasjonseksperten vi i Region Stavanger ser etter! Vi har en spennende 40 % stilling tilgjengelig, som øker til 100 % i hovedsesongen fra mai til august.  

Dette er en unik mulighet til å jobbe i et av Norges ledende destinasjonsselskaper! Ingen arbeidsdag hos oss er lik, men en vanlig dag kan arbeidsoppgavene i turistinformasjonen se slik ut: 

Når du kommer på jobb, står gjestene i kø. Fremmede språk suser rundt ørene. De har ankommet regionen på cruiseskip, med fly, offentlig transport eller egen transport fra Norge, Europa eller enda lenger borte fra. Du åpner dørene og gjestene strømmer inn, nysgjerrig på hva de kan oppleve i byen og regionen. Blid og sprudlende som du er, tar du imot gjestene med et smil og forteller lidenskapelig om regionen, medlemsbedriftene våre og alle opplevelser som finnes rundt omkring. Gjestene ønsker seg ut på tur, og du selger opplevelsene for medlemsbedriftene turistinformasjonen har en avtale med. Kanskje de plukker med seg en suvenir eller to? Plutselig ringer telefonen: En gjest som planlegger å reise til Stavanger. Er Suleskardvegen åpen? Og hvor kan han parkere bobilen sin? Når morgenrushet er over, er det tid for å se hva som skjer i regionen. Arrangement kommer inn via skjema og må ut på hva-skjer kalenderen på nettsiden. Det klør i fingrene etter å skrive en kreativ tekst for å bedre synligjøre arrangementet. Når alt er gjort går du hjem og ser tilbake på en hektisk men gøy dag på jobb med tilfredsstilte gjester og hyggelige kollegaer. Klar for en ny dag!

Nødvendige kvalifikasjoner: 

 • Relevant utdanning og/eller arbeidserfaring innen markedsføring eller salg og service
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • God kjennskap til Stavanger, Sandnes og resten av regionen
 • Godt språkøre: Flytende i norsk og engelsk, samt minst et tredje språk, både skriftlig og muntlig. Det er en sterk fordel dersom du behersker tysk, spansk, fransk eller italiensk.

God innsikt og interesse for digital markedsføring er en fordel

Personlige egenskaper: 

 • Vi ønsker å etterlate det beste inntrykket hos gjestene. Det er derfor viktig at du er positiv, utadvendt og serviceinnstilt
 • Dagene i turistinformasjonene kan være hektiske til tider. Du er derfor komfortabel med å ta ansvar og har evne til å jobbe selvstendig
 • Vi jobber med mange forskjellige systemer: kassesystemet, ulike bookingløsninger, og publiseringsverktøy til nettsiden. Du føler deg derfor trygg i å bruke digitale systemer og dette er noe du lærer raskt
 • I turistinformasjonen gir vi ikke bare informasjon. Det er også viktig å selge turer og suvenirer, som kommer til gode til våre medlemsbedrifter og Region Stavanger. Du trives derfor med å forklare, overbevise og drive mersalg.

Vi tilbyr: 

 • Et unikt arbeidsmiljø med en hyggelig og uformell tone
 • Varierende og spennende oppgaver, hvor ingen dag er lik
 • Mulighet for å utvikle dine kommunikasjons- og salgsevner
 • Gode muligheter for å bruke ens språkferdigheter, eller utvikle disse, og bli kjent med folk fra hele verden
 • Opplæring i reiselivsrelatert lokalkunnskap
 • Arbeid i en region som stadig vokser og tilbyr unike opplevelser
 • Lønn etter avtale

Viktig informasjon: 

Stillingen vil innebære uregelmessig arbeidstid på grunn av sesongmessige variasjoner, og det kan også være behov for kursvirksomhet utenfor ordinær arbeidstid. Du jobber i skift i henhold til vaktlister, og har vanligvis fri hver tredje helg. 

Oppstart: snarest

Søknadsfrist: Søknadsfristen går ut 18.02.2024 kl. 23.59. 

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for turistinformasjonene, Elwin Ricardo Vis, på +47 457 35 101 eller via mail  elwin.ricardo.vis@regionstavanger.com.

Er du klar for å ta del i å formidle vår unike region til verden? Send din søknad med CV til elwin.ricardo.vis@regionstavanger.com. Vi gleder oss til å høre fra deg!