Sett deg et mål for treningen, og bli med på Stavanger Marathon! Vi har noe for alle: Barneløp, 5 km, halv- og helmaraton.

Stavanger Marathon 2020. Foto: GTI Friidrett

Stavanger Marathon arrangeres 28 august 2021.
Vi har nå planlagt for 1500 løpere, og ser da for oss at vi kan arrangere både etter dagens regler for trinn 3 og trinn 4. Vanligvis er 10% av deltakerne fra utlandet, hvor de blir noen dager i Stavanger. Dette vil i år avhenge noe av covid-pass og regler for å komme inn i landet, men dette ser ut til å lettes på i disse dager. 6% av løperne kommer fra andre fylker enn Rogaland.

Årets gjennomføring forventes å bli tilnærmet normal, med tilpasninger til gjeldende smittevernsregler ved gjennomføring, som å tilby desinfeksjonsmiddel i start- og målområdet, organisere deltakerne i startpuljer, og at vi må bruke flasker i stedet for kopper på drikkestasjoner.  

«Mens påmeldingstallet stiger jobber vi beinhardt med retningslinjer, føringer, trinn og hensyn. Vi har godt håp om å få gjennomført alle distanser, men endringer på tidspunkt kan forekomme. Følg med på informasjon som sendes ut på mail og på hjemmesiden  http://stavangermarathon.no/informasjon/» sier Johannes Økland, løpsleder i GTI Friidrett og ansvarlig for klubbens to løp, Stavanger Marathon og 3-sjøersløpet. «OBS. Det er satt tak for deltakelse på alle distanser så ikke vent med påmeldingen«, legger han til.
Foto : Svein Erik Fylkesnes

Nyhet for alle
I år er det første gangen at vi vil arrangere 5 km som de siste 5 kilometerne av maratonløypa. Starten vil da gå fra undergangen ved Mariero Stasjon.
Barneløpet er på 500 meter, og vil gå fra målportalen, rundt Domkirka, og følge maratonløypa inn mot mål

Planlegg neste år allerede nå
Er du ute i god tid eller ønsker mer tid til å komme i form kan du planlegge nå allerede for 2022!
Dato for Stavanger Marathon 2022 er satt til 27.august.