Bli med og del hva vi byr på av opplevelser! Visit Region Stavanger og Visit Ryfylke har tatt opp samarbeidet igjen om å sende ut nyhetsbrev til potensielle ferierende til regionen.

To nyhetsbrev sendt ut så langt i 2022

Vi sendte ut et nyhetsbrev før vinterferien mot det norske markedet. I nyhetsbrevene inkluderer vi tilbud fra våre medlemmer og medlemskommuner. Åpneraten for nyhetsbrevet sendt ut før vinterferien var på 50,7 %. Til sammenligning, er gjennomsnittsåpnerate for Travel and Transportation på 37.6 %.

Vi sendte også ut et nyhetsbrev for å inspirere til å komme til regionen i påsken. Nyhetsbrevet har så langt 43 % åpnerate. Også her inkluderes tilbud og produkter fra medlemmer og medlemskommuner i regionen.

«Nå kan vi i vår region by på vinter med snø i fjellet, mens vårfølelsen er kommet litt lengre når vi nærmer oss lavlandet og langs fjord og kyst. Det er fremdeles en spesiell tid vi står i, men vi håper at både nasjonale gjester og lokalbefolkning sjekker ut hva som er å finne på. Og sjølsagt liker vi at lokalbefolkningen også er våre skrytepaver og at vi ser flotte filmer og foto med mange glade folk på tur delt på sosiale medier», sier kommunikasjon- og  markedssjef Gunhild Vevik i Visit Region Stavanger.

Meld deg på nyhetsbrevet du også!

Du kan her lese alt som er sendt ut tidligere.